dach nad MUSCELem
Moderator: Marcin-Kraków
dach nad MUSCELem
słuchajcie takia mi ostatnio myśl biega po głowie, co by mojemu muscelowi sprawić twardy dach (zważywszy na fakt, że nie ma nawet plandeki :-? ). Wiem że coś takiego istnieje i może jakiś dobry człowiek wie skąd taki wyczarować? a może ktoś ma i nie potrzbuje :D .
No, to: Twardy dach do muscela chętnie przyjmę w dobre ręce :)
Wyraźcie proszę swoją opinię na ten temat.
Acha jak komuś zbywają jakiekolwiek części do muscela, albo chce się wymienić, to jestem otwarty na propozycje...
No, to: Twardy dach do muscela chętnie przyjmę w dobre ręce :)
Acha jak komuś zbywają jakiekolwiek części do muscela, albo chce się wymienić, to jestem otwarty na propozycje...
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."
Dach
Witam
Jak zobaczyłem zdjęcie to przypomniałem sobie jak mój 461 wyglądał, a co do dachu to w Łodzi był taki gościu co robił laminaty do takich wynalazków jak nasze. Kręcę się po mieście to mogę zobaczyć czy jeszcze zakład istnieje, ale osobiście (to moje zdanie ) założyłbym plandekę. Jeszcze nie skończyłem remontu mojego autka ale stwierdziłem że fundnę sobie dwie plandeki, jedną zakrywającą cały samochód, a drugą zakrywającą auto do połowy dachu. Jest to taki plus że plandekę możesz szybko ściągnąć bez przeszkód natomiast przy twardym dachu z laminatu trochę się trzeba nagimnastykować, a jak się go zdejmie to gdzie go schować. Jak chcesz pośmigać w słoneczny dzień w terenie bez dachu to lepsza plandeka ale decyzja twoja.
Pozdrawiam
Jak zobaczyłem zdjęcie to przypomniałem sobie jak mój 461 wyglądał, a co do dachu to w Łodzi był taki gościu co robił laminaty do takich wynalazków jak nasze. Kręcę się po mieście to mogę zobaczyć czy jeszcze zakład istnieje, ale osobiście (to moje zdanie ) założyłbym plandekę. Jeszcze nie skończyłem remontu mojego autka ale stwierdziłem że fundnę sobie dwie plandeki, jedną zakrywającą cały samochód, a drugą zakrywającą auto do połowy dachu. Jest to taki plus że plandekę możesz szybko ściągnąć bez przeszkód natomiast przy twardym dachu z laminatu trochę się trzeba nagimnastykować, a jak się go zdejmie to gdzie go schować. Jak chcesz pośmigać w słoneczny dzień w terenie bez dachu to lepsza plandeka ale decyzja twoja.
Pozdrawiam
nie no plandeczke też chcę mieć. i powiem że się zgadzam dokładnie. ja może nawet zrobię sobie tylko krótką plandekę, bo w lato to będę jeździł bez plandeki tak często jak się da (może pełną plandekę kiedyś przy okazji od kogoś nie drogo wyczaję)
ale tak sobie myślałem że zimą i w gdańsku, gdzie studiuję buda będzie praktyczna, bo auto będzie zamknięte i wygodniejsze do jeżdżenia.
Odnośnie tego zdjęcia, to jest ono już troszkę nie aktualne, bo ostatnio miałem malowanko i teraz moje autko ma zielony kolorek :D jeszcze tylko nie mam odpowiedniego zdjęcia.
pozdrowionka
ale tak sobie myślałem że zimą i w gdańsku, gdzie studiuję buda będzie praktyczna, bo auto będzie zamknięte i wygodniejsze do jeżdżenia.
Odnośnie tego zdjęcia, to jest ono już troszkę nie aktualne, bo ostatnio miałem malowanko i teraz moje autko ma zielony kolorek :D jeszcze tylko nie mam odpowiedniego zdjęcia.
pozdrowionka
-
Re: dach nad MUSCELem
załozenie Jakiegos tandetnego plastiku do Muscela to poporostu profanacja.opaopa pisze:słuchajcie takia mi ostatnio myśl biega po głowie, co by mojemu muscelowi sprawić twardy dach (zważywszy na fakt, że nie ma nawet plandeki). Wiem że coś takiego istnieje i może jakiś dobry człowiek wie skąd taki wyczarować? a może ktoś ma i nie potrzbuje
.
No, to: Twardy dach do muscela chętnie przyjmę w dobre ręce
ma byc palndeka i juz.
Muscel M 461-230 + Suza 93
Subaru impreza R
Subaru Legacy TURBO
Subaru impreza R
Subaru Legacy TURBO
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
tak jestwojtasM461 pisze:załozenie Jakiegos tandetnego plastiku do Muscela to poporostu profanacja.opaopa pisze:słuchajcie takia mi ostatnio myśl biega po głowie, co by mojemu muscelowi sprawić twardy dach (zważywszy na fakt, że nie ma nawet plandeki). Wiem że coś takiego istnieje i może jakiś dobry człowiek wie skąd taki wyczarować? a może ktoś ma i nie potrzbuje
.
ma byc palndeka i juz.

#noichuj
-
czesław&jarząbek pisze:tak jestwojtasM461 pisze:załozenie Jakiegos tandetnego plastiku do Muscela to poporostu profanacja.opaopa pisze:słuchajcie takia mi ostatnio myśl biega po głowie, co by mojemu muscelowi sprawić twardy dach (zważywszy na fakt, że nie ma nawet plandeki). Wiem że coś takiego istnieje i może jakiś dobry człowiek wie skąd taki wyczarować? a może ktoś ma i nie potrzbuje
.
ma byc palndeka i juz.

Muscel M 461-230 + Suza 93
Subaru impreza R
Subaru Legacy TURBO
Subaru impreza R
Subaru Legacy TURBO
eeej no, wcale nie. ja widziałem fotki na jakiejś stronce i całkiem to przyzwoicie wygląda. z resztą to by była tylko opcja, przecież bym go nie przyspawał, a wszystko co nie jest przyspawane to element wymienny
A profanacją jest to, jak kupiłem muscela z silnikiem od żuka i wałem bezpośrednio ze skrzyni biegów pociągniętym do tylniego postu

A profanacją jest to, jak kupiłem muscela z silnikiem od żuka i wałem bezpośrednio ze skrzyni biegów pociągniętym do tylniego postu