Amor skretu Galloper
Moderator: Marcin-Kraków
Amor skretu Galloper
Panowie poradzcie jak i gdzie zamontowac amor skretu do Gallopka i przedewszystkim co kupic lub od czego .
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Amor skretu Galloper
galoper to klon Pajero więc mocujesz jak w Pajero i od Pajero kupujesz Amorkawrobello pisze:Panowie poradzcie jak i gdzie zamontowac amor skretu do Gallopka i przedewszystkim co kupic lub od czego .
w dziale miśka kiedyś Adaś dawał foty, ja też coś tam chyba wklejałem
kawałek kątownika mocujesz do drążka dwoma śrubami "U" a amorka nakrętką do kątownika z drugiej strony przy ramie robisz uchwyt wykorzystując otwory w ramie i gotowe
Czwarte serce 

Kurde szukalem i nie moge znalesc tych zdjec zapodal bys jeszcze raz 

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
kurde leniwy jestem i chce mi się szukać
jak weny dostane to poszukam 

Czwarte serce 

Dzieki
Po co Ci amor skrętu w aucie z IFS. MOntujesz 35"wrobello pisze:Panowie poradzcie jak i gdzie zamontowac amor skretu do Gallopka i przedewszystkim co kupic lub od czego .

Była Vitara, Jimnik, Terrano II, Terracan, KIA Sportage Grand a teraz SS Kyron.
Chcem zamontowac 33", a przy dotychczasowym rozmiarze 31'' kiera w terenie malo rak mi nie urwie.
Nawet przy standardowych 31" amorek na wyjebach duzo pomaga. Znacznie lepiej sie takze prowadzi na naszych polskich równych jak stól drogach brukowanych.
# Racja jest jak dupa, każdy ma swoją
[J. Piłsudski].
gg1196424
[J. Piłsudski].
gg1196424