I kto go produkuje?
Moderator: Marcin-Kraków
A w częściach albo po crashteścieZibi pisze:Wiesz, jaki dealre warna dostałem już wześniej odpowiednią ofertę więc akurat jestem w temacie. TYlko nijak grand toger nie mieści mi się na półkę obok wyciągarek.
piszoMasmo pisze:Sprzedają już go? Gdzie, za ile?
no to promocja po zbóju, bo ceny pewnie nettobrodafidela pisze:piszoMasmo pisze:Sprzedają już go? Gdzie, za ile?
- Samochód w wersji podstawowej kosztuje około 65 tysięcy złotych - informuje Mariusz Lewandowski z Pol-Mot Warfamy. Z kolei na Tigera z klimatyzacją i poduszkami powietrznymi trzeba wydać około 79 tys. zł.
Ja nawet jeździłem Tata Safari. Dramtyczny.Mroczny pisze:oglądałem takie urządzenie marki tata - taki badziew, że aro chyba lepsze
Hi-LUx 3,0 za taką kasę? Gdzie można kupić? Jadę dziś ...wojtek_kom pisze:Cena za wysoka
Oryginał kosztuje podobnie.
Z Hiluxa zostało tylko przedni zawiasMasmo pisze:Hi-LUx 3,0 za taką kasę? Gdzie można kupić? Jadę dziś ...wojtek_kom pisze:Cena za wysoka
Oryginał kosztuje podobnie.
Masmo pisze:Ja nawet jeździłem Tata Safari. Dramtyczny.Mroczny pisze:oglądałem takie urządzenie marki tata - taki badziew, że aro chyba lepsze
Ale ten może być lepszy mimo wszystko..Jeśli nie spartolili mocno ramy, nadwozia zabezpiecznia anty-korozyjnego i nie oszczędzali na siłe to wbrew obiegowej opini może to nawet jeździć.
Albert_N pisze:....ale szacun za podjecie wyzwania i doswiadczenie
Niestety oszczędzali na siłę. Fakt że jest trochę lepszy od Taty. Tata przejechała paręset kilometrów przed trafieniem na lawetę, Grand Tiger po 10 kkmMasmo pisze:
Ale ten może być lepszy mimo wszystko..Jeśli nie spartolili mocno ramy, nadwozia zabezpiecznia anty-korozyjnego i nie oszczędzali na siłe to wbrew obiegowej opini może to nawet jeździć.
Masmo pisze:No i stało się .... Moja skąpa firma zanabyła ten wynalazek polsko-chiński.
Ma przebieg niecałe 14 tyś a już 4 razy gościł na lawecie. Teraz reanimują go w serwisie Kijanki.
Ma bardzo niewiele plusów więc je wymienię:
Silnik podbno z kijanki 170 KM bardzo przyjemnie ciągnie;
Sensowny redyktor Borg-Warner z reduktorem 2,48;
Reszta ..... DRAMAT:
Komfort, wrażenia aukustyczne, dopasowanie części, tapicerka jak w Żuku. D..pa boli w przejechaniu 50 km (siedzisko twarde jak decha). Ale najgorsza jest usterkowość. Były już: problemy z gasnącym silnikiem, zapalajaca sie kontrolka ABS, zgłupiały licznik km/h a w tym tygodniu urypał się przegób przednii to nawet nie na reduktorze
.
Trzeba naprawde nie mieć ...... żeby to kupić.
Jak nam powiedzieli że taki wyrób samochodopodobny dostaniemy też myślelismy że żart.Wojtek_W pisze:To nie 1 kwietnia, wiec mow,ze zartowales....Masmo pisze:No i stało się .... Moja skąpa firma zanabyła ten wynalazek polsko-chiński.
.....
Problem jest taki że budując drogi trzeba dysponować 4x4 i to dzielnym. Wozidła potrafią zrobić koleiny na 50 cm. Ciakawe zetawienie tanie 4x4 i ciężki terenWojtek_W pisze:...stare T4, ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości