Jeep Liberty KK 2008 silnik 3,7 zbiornik toroidalny
Moderator: Marcin-Kraków
Jeep Liberty KK 2008 silnik 3,7 zbiornik toroidalny
Mam pytanie do kolegów PRAKTYKÓW:
Jakiej największej pojemność toroidalny zbiornik można zamocować w Jeepie Liberty KK rocznik 2008 silnik 3,7?
Zbiornik ma być w miejscu koła zapasowego. Idea tak, (to dla mnie bardzo ważne) by zbiornik był absolutnie niewidoczny w bagażniku.
jakich maksymalnych wymiarów zbiornik miesci sie w liberty zamaist koła?
Jakich producentów zbiorniki są godne polecenia? Może każdy z atestem , czy są jednak takie za które naprawdę warto dołozyć?
Jaki sterownik i inne elementy są najbardziej polecene?
Oraz wszystkie inne sugestie o których byc może ja na tę chwile nie mam pojęcia.
Jakiej największej pojemność toroidalny zbiornik można zamocować w Jeepie Liberty KK rocznik 2008 silnik 3,7?
Zbiornik ma być w miejscu koła zapasowego. Idea tak, (to dla mnie bardzo ważne) by zbiornik był absolutnie niewidoczny w bagażniku.
jakich maksymalnych wymiarów zbiornik miesci sie w liberty zamaist koła?
Jakich producentów zbiorniki są godne polecenia? Może każdy z atestem , czy są jednak takie za które naprawdę warto dołozyć?
Jaki sterownik i inne elementy są najbardziej polecene?
Oraz wszystkie inne sugestie o których byc może ja na tę chwile nie mam pojęcia.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Jeep Liberty KK 2008 silnik 3,7 zbiornik toroidalny
masz dostępny katalog zbiorników LPG sobie poszukaj
podobno wtryskiwacze membranowe to najnowszy trend
a i tak wszystko zależy od montażu i ustawienia tego potem
generalnie żadne czeki maja się nie świecić, wsio ma banglać
podobno wtryskiwacze membranowe to najnowszy trend
a i tak wszystko zależy od montażu i ustawienia tego potem
generalnie żadne czeki maja się nie świecić, wsio ma banglać
Czwarte serce 

dzieki za odpowiedz, tylko jest male ale...
nie mam jeszcze tego samochodu i nie znam wymiarów wolnej przestrzenie podpodwoziowej. Wymiary zbiorników oczywiscie znam ale nie wiem który z nich (najwiekszy) tam wlezie.
W zasadzie najwiekszy zbiornik to 720x300 102-105 litrow . Pytanie czy ten wejdzie. Jesli nie ten to ktory kolejny najwiekszy?
Zakladajac wymiary kola to srednica 720 mm powiina byc ok. Ale 300 mm wysokosci moze byc juz troche za duzo. a moze nie. i to w istocie jest moj problem.
Reasumując : wymiary zbiorników znam
nie znam wymiarów tej przestrzeni samochodu gdzie jest ulokowane kolo a wiec potencjalnej przestrzeni montowania zbiornika.
i dla tego pytam wlasnie PRAKTYKÓW czyli takich co to z praktyki wiedza bo to maja lub robia.
Za teoretyczne porady bardzo serdecznie dziekuje.
nie mam jeszcze tego samochodu i nie znam wymiarów wolnej przestrzenie podpodwoziowej. Wymiary zbiorników oczywiscie znam ale nie wiem który z nich (najwiekszy) tam wlezie.
W zasadzie najwiekszy zbiornik to 720x300 102-105 litrow . Pytanie czy ten wejdzie. Jesli nie ten to ktory kolejny najwiekszy?
Zakladajac wymiary kola to srednica 720 mm powiina byc ok. Ale 300 mm wysokosci moze byc juz troche za duzo. a moze nie. i to w istocie jest moj problem.
Reasumując : wymiary zbiorników znam
nie znam wymiarów tej przestrzeni samochodu gdzie jest ulokowane kolo a wiec potencjalnej przestrzeni montowania zbiornika.
i dla tego pytam wlasnie PRAKTYKÓW czyli takich co to z praktyki wiedza bo to maja lub robia.
Za teoretyczne porady bardzo serdecznie dziekuje.
- ilek79
-
- Kontaktowanie:
Podjedz do ludzia który montuje instalacje to wszystko ci powie taka moja rada teoretyczna ale tam dostaniesz porade praktyczna 

suzuki sj 413 specjal 88r sprzedany
Ilek,
Problem w tym że ci ludzie o których myślisz (tzn. dobrzy i uznani gazownicy) Jeepa Liberty KK widzieli ale w........internecie.
Sam jestem zdziwiony ,że to prawda. I to jest właśnie zderzenie praktyki z teorią.
Problem w tym że ci ludzie o których myślisz (tzn. dobrzy i uznani gazownicy) Jeepa Liberty KK widzieli ale w........internecie.
Sam jestem zdziwiony ,że to prawda. I to jest właśnie zderzenie praktyki z teorią.
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
kiepsko tych gazowników szukasz
Czwarte serce 

Joseph,
To podaj właściwych. Jak obawiasz się kryptoreklamy na forum to użyj priva
To podaj właściwych. Jak obawiasz się kryptoreklamy na forum to użyj priva
- gebels
-
nic pisał nie będę bo już x razy podawałem
Czwarte serce 

pozdrowienia dla Magdy