Nissan Note 1.6 benzyna
Moderator: Marcin-Kraków
Nissan Note 1.6 benzyna
Zgred chce sobie kupić Nissana Note 1.6 benzyna i mnie podpytuje co to za auto, a ja zielony
. Wiecie coś, co to warte? Poza tym, że silnik chyba japończyk i rozrząd na łańcuchu, to niewiele więcej wiem.

Parch+2+35+117xtrem ---->
- misialek
-
Re: Nissan Note 1.6 benzyna
W zimie sprzedałem Nota 1,4benz po około roku użytkowania a głównie stania w garażu.
Auto fajne do miasta i trasy podmiejskie (może 1,6 będzie lepszy na dłuższy przelot). Niby małe a bardzo przestronne w środku, pomysłowa przesuwana tylna kanapa (albo spory bagażnik albo mega spejs na tylnych siedzeniach). Wygodne fotele, znośne fabryczne audio, dobra widoczność - siedzisz kilka cm wyżej.
Benzyny są chyba japońskie, diesle renówki. Benzyny uchodzą za bezproblemowe. Mniejsza benzyna nie przekraczała mi 7litrów przy jeździe wiejsko-miejsko-mieszanej.
Ogólnie pozytywnie mimo bardzo dużego technicznego pokrewieństwa z Reno modusem
Auto fajne do miasta i trasy podmiejskie (może 1,6 będzie lepszy na dłuższy przelot). Niby małe a bardzo przestronne w środku, pomysłowa przesuwana tylna kanapa (albo spory bagażnik albo mega spejs na tylnych siedzeniach). Wygodne fotele, znośne fabryczne audio, dobra widoczność - siedzisz kilka cm wyżej.
Benzyny są chyba japońskie, diesle renówki. Benzyny uchodzą za bezproblemowe. Mniejsza benzyna nie przekraczała mi 7litrów przy jeździe wiejsko-miejsko-mieszanej.
Ogólnie pozytywnie mimo bardzo dużego technicznego pokrewieństwa z Reno modusem

Ranger, XC70, XTZ660
- Damian
-
- Kontaktowanie:
teść właśnie odebrał z salonu, ale on dziwne decyzje podejmuje, poprzednio jeździł megane scenic

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Auto dla Starszych, a oni robią traskę krak - działka i dwa razu w roku krak - nadmorze, więc nic innego im nie trzeba. Tera się fiestą 1.5 tdci bujają i są zadowoleni, więc jak nie ma jakichś problemów z tym Notem to gorzej nie będą mieć. Przejechałem się tym dzisiaj i ogólnie przyjemne autko.
Parch+2+35+117xtrem ---->
- Misiek Cypr
-
Sasiad jezdzil tym ze 3 lata, przejezdzil 110kkm. Sprzedal wlasnemu ojcu 3 lata temu i ojciec dalej jezdzi oraz gadaja do siebie
Jezdzilem modusem, byl calkiem fajny, ale Note jest wyraznie przestronniejszy, lepiej wykonany i taki jakis milszy w obyciu.
Sam bym jezdzil, gdyby sie niechcacy trafil za darmo, raczej nie jest w sferze mych marzen, ale napewno jest to dobre auto z silnikiem 1.6 16V nissana.
Sasiad mowil tez ze mu dosc malo palil, a sasiad nie sciemnia. Twierdzil ze mu Murano 20 pali po miescie i wierze w to, bo noge ma ciezka...

Jezdzilem modusem, byl calkiem fajny, ale Note jest wyraznie przestronniejszy, lepiej wykonany i taki jakis milszy w obyciu.
Sam bym jezdzil, gdyby sie niechcacy trafil za darmo, raczej nie jest w sferze mych marzen, ale napewno jest to dobre auto z silnikiem 1.6 16V nissana.
Sasiad mowil tez ze mu dosc malo palil, a sasiad nie sciemnia. Twierdzil ze mu Murano 20 pali po miescie i wierze w to, bo noge ma ciezka...
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044