Moderator: s3R
nadglowski pisze: w ciągu ostatnich 3 lat miałem około 50 aut różnych marek
To ty już Guru czy jeszcze nie?kogucik2 pisze:jestem lepszy![]()
naprawiam srednio trzy na dzien od 15 lat
![]()
od 20 lat taplam w blocie
nadglowski pisze:To ty już Guru czy jeszcze nie?kogucik2 pisze:jestem lepszy![]()
naprawiam srednio trzy na dzien od 15 lat
![]()
od 20 lat taplam w blocie
![]()
Jak zaspawasz przeguby.nadglowski pisze: Nasuwa mi się jedno pytanie kiedy będę GURU
A teraz poważnie: już wiemy kto jest prawdziwym GURUkogucik2 pisze:przod zblokowany jest dobry ale tylko rowne bloto, bo niemasz wogle mozliwosci kierowania
wiem z quada
marki juz nie ma.... jest euronadglowski pisze: marki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest już na classic fochu że się tak wszyscy zlecieliPiotrul pisze:Mad Max pisze:O małym IQ to może co najwyżej świadczyć to, że nie potrafisz dokończyć... że nie umiesz wymyślić sobie lepszego nicka niż is200 czy 0000![]()
Rozumiem, że nick Mad Max świadczy o wysokim IQ![]()
72olo pisze: po to jest to forum aby uzyskać odpowiedzi na pytania które nas nurtują.
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=121&t=710192. Cele działania forum.
a. Forum rajdy4x4.pl służy przede wszystkim ZDOBYWANIU WIEDZY o jezdzeniu w terenie, sprzęcie, modyfikacjach, imprezach które sie odbyły lub odbędą oraz poznawaniu nowych ludzi.
b. Forum umożliwia uzyskiwanie pomocy przy rozwiązywaniu problemów, wymianę opinii i doświadczeń. Działanie forum opiera się na wzajemnej pomocy wszystkich użytkowników.
c. Jednym z celów funkcjonowania forum są kontakty towarzyskie oraz tworzenie wspólnoty, dlatego też wszelkie działania mające na celu tworzenie podziałów i wzmaganie antagonizmów pomiędzy użytkownikami forum, nie będą mile widziane.
Gdy na forum prowadzona jest merytoryczna dyskusja, a chcesz wziąć w niej udział, nie pisz krótkiego posta o banalnej treści. Nie rozbijaj rozbudowanych, ciekawych dyskusji błahymi postami.
nes421 pisze:http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=121&t=710192. Cele działania forum.
a. Forum rajdy4x4.pl służy przede wszystkim ZDOBYWANIU WIEDZY o jezdzeniu w terenie, sprzęcie, modyfikacjach, imprezach które sie odbyły lub odbędą oraz poznawaniu nowych ludzi.
b. Forum umożliwia uzyskiwanie pomocy przy rozwiązywaniu problemów, wymianę opinii i doświadczeń. Działanie forum opiera się na wzajemnej pomocy wszystkich użytkowników.
c. Jednym z celów funkcjonowania forum są kontakty towarzyskie oraz tworzenie wspólnoty, dlatego też wszelkie działania mające na celu tworzenie podziałów i wzmaganie antagonizmów pomiędzy użytkownikami forum, nie będą mile widziane.
Przepraszam za złamanie tym postem punktu 3-d:
Gdy na forum prowadzona jest merytoryczna dyskusja, a chcesz wziąć w niej udział, nie pisz krótkiego posta o banalnej treści. Nie rozbijaj rozbudowanych, ciekawych dyskusji błahymi postami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość