spryskiwacz reflektorów
Moderator: s3R
-
- jestem tu nowy...
spryskiwacz reflektorów
Mam pytanie odnośnie spryskiwacza reflektorów w Daihatsu Rocky. Gdy kupiłem samochód był już przepalony.Więc wymieniłem go na nowy. Wie może ktoś na jakiej zasadzie działa, bo załącza się gdy używam spryskiwacza szyb, lecz się już nie wyłącza i chodzi cały czas do momentu wyłączenia świateł. Odłączyłem kable bo boje się żeby się nie spalił. Proszę o pomoc.
Re: spryskiwacz reflektorów
Ale co było przepalonesilenthunter21 pisze:Mam pytanie odnośnie spryskiwacza reflektorów w Daihatsu Rocky. Gdy kupiłem samochód był już przepalony.Więc wymieniłem go na nowy. Wie może ktoś na jakiej zasadzie działa, bo załącza się gdy używam spryskiwacza szyb, lecz się już nie wyłącza i chodzi cały czas do momentu wyłączenia świateł. Odłączyłem kable bo boje się żeby się nie spalił. Proszę o pomoc.

Ja w Rockym to nie mam takiego ustrojstwa a szkoda bo to fajny gadzet.
Gdzies był juz poruszany na forum temat spryskiwaczy chyba Bng862 cos pisał na ten temat. Musisz poszukac

A i witam nowego uzytkownika forum

Daihatsu Rocky 2.8 TDi
http://s216.photobucket.com/albums/cc63 ... filter=all
http://s216.photobucket.com/albums/cc63 ... filter=all
-
- jestem tu nowy...
spryskiwacz reflektorów
chodziło mi o to że pompka spryskiwacza była spalona więc wymieniłem na nową, ale jej działanie jest dziwne (takie jak już pisałem na początku) I nie wiem czy to tak jest, czy coś siadło w elektryce. 

- MACIEK KRAKÓW
-
- jestem tu nowy...
spryskiwacz reflektorów
A u mnie załącza sie razem ze spryskiwaczem szyb na zapalonych światłach lecz już się nie wyłącza, dopiero kiedy zgaszę światła i wlącze je jeszcze raz, to wtedy jest oki. Tak ma być czy powinien działać wtedy kiedy spryskuje szyby i gdy odpuszczę dzwignie spryskiwacza powinien tez wylączyc się spyskiwacz reflektorów???
- MACIEK KRAKÓW
- MACIEK KRAKÓW