autor: daihatsu_rocky_evo » śr mar 14, 2007 3:19 am
Witam wszystkich po długiej nieobecności.
Jeśli chodzi o trudność trasy dla zaawansowanych to ma być trudno ale w miarę bezpiecznie. Dobrze by było żeby jadący w tej klasie mieli już jakieś doświadczenie a najlepiej start w większej imprezie. Oczywiście nikt nikogo nie będzie zmuszał jeśli ten nie będzie się czuł na siłach pokonać próby.
Kwestia pieniędzy wygląda następująco: chciałbym aby zaliczki wpłynęły nie póżniej niż do końca marca, żeby było jasne ile załóg startuje.
Mam rozómieć że wszyscy którzy przyjadą z poza Suchej są zainteresowani noclegiem, tak?( to ważna informacja dla mnie).
Kwestie : noclegu, ilości koszulek, ilości uczestników, proszę konsultować z S3r-em (to jego działka).
Sprawa koszulki, (jej wygląd)Pawelec_wawa ofiarował się że zrobi projekt, doceniam pracę którą włożył w to co przedstawił na forum, ale to nie to czego szukam. Myślałem raczej o SYMBOLACH firmy Daihatsu (znaczek, może rok założenia, Wild Cat to ikona naszej marki). Natomiast z tyłu "dane" dotyczące zlotu.
Naklejka powinna mieć widoczny numer startowy, datę i element wspólny z koszulką.
Czekam na dalsze propozycje.
Podrawiam wszystkich.
...najważniejsze żeby obrotomierz był na czerwonym...
Rocky2.8TD,Niva(?),ExplorerII4.0