Moderator: s3R
No daj fotki koniecznieBng862 pisze:Jechac....jechać i bym na darmo przypakowałDzwoniłem siemex 14-19 dni niechciało mi się czekać,miałem na nie straszną chęc.Wybór poszedł na Bfg Mt 32",miałęm wziąśc 33"ale takich za to mało jest
Jak je włoże dam wam fotki.
Proponuje resory wyklepac +5cm bo w porownaniu z moim to Twoj za nisko siedzi wlasnie o te 2" i bedzie gitBng862 pisze:Nie lubię cięcia,i tak bym musia to zrobić bo te moje poduszki są bardzi zparcianeczyli do d***.Ale poradzcie z kąd wziąsć żeby wyszło te 2"??
Maciek mozesz mi dac na PW namiary na DRM?MACIEK KRAKÓW pisze:Proponuje resory wyklepac +5cm bo w porownaniu z moim to Twoj za nisko siedzi wlasnie o te 2" i bedzie gitBng862 pisze:Nie lubię cięcia,i tak bym musia to zrobić bo te moje poduszki są bardzi zparcianeczyli do d***.Ale poradzcie z kąd wziąsć żeby wyszło te 2"??
![]()
Co do odbojnikow resorow to jedyne sluszne i sprawdzone nalezy zamontowac od SCANI (odbojnik resoru SCANIA) koszt okolo 50PLN/sztuka i mozna je dostac w sklepach z czesciami do ciezarowek, pasuja idealnie sa pelne i maja jakies 5 cm wysokosci twardej pelnej gumy![]()
![]()
WTEDY NIC I NIGDZIE NIE OBCIERA (u mnie na 31")
Mozna jeszcze gumy budy wymienic na nowe i zrobic wtedy lift o jakies dodatkowe 5cm - uniwersalne robi DRM!!
Jak co to namiary na PW![]()
Pozdrawiam,
Maciek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości