tak więc feroza Iwony zalicza sie do Autolotów

podejrzewam, ze takich Autolotów znalazłoby się więcej

Moderator: s3R
Fajnie się bawiłyście a to podbite oko to jak nalepa na aucie "pamiątka"supra pisze:i po zgniłych... nauczyłyśmy samochód latać, wypadłam z samochodu przez szyberdach, a wracając z powrotem podbito mi oko....:) a dokładniej IWO_FERCIA.... przypadkiem.... (tak twierdzi
). wiecej wrażeń później...
to podbite oko - jest i będzie częścią wspomnień... a jesli chodzi o pamietke... wole coś, co nie zejdzie po tygodniu i slad po nim zanikniePAT pisze:Fajnie się bawiłyście a to podbite oko to jak nalepa na aucie "pamiątka"supra pisze:i po zgniłych... nauczyłyśmy samochód latać, wypadłam z samochodu przez szyberdach, a wracając z powrotem podbito mi oko....:) a dokładniej IWO_FERCIA.... przypadkiem.... (tak twierdzi
). wiecej wrażeń później...
Dziekuje za fajna zabawe bo jak człowiek czyta że się dobrze bawliście to nawet ma chęci organizować takie imprezy
supra pisze:Spróbujemy wytłumaczyć w sobotę bo w piątek chyba trochę późno dotrzecie, ale zaczekamy, zaczekamyNapęd widać robił dobrze, tylko moim skromnym zdaniem odrobinę chyba leciutko mało smarowania poszło na integracji :D[/quote pisze:
Dziękuje... ja tłumacze i nie docieramoze Ciebie posłucha
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość