DziadekRocky i jak ci poszło z naprawą przedniego napędu bo ja też z tym walczę.
Moderator: s3R
Mam zrobiony,tylko mi sie wydaje ze sie wlancza wajha 4wd(oczywiscie po uprzednim zestrojeniu sprzegielek).Po nacisnieciu przycisku 4wd nic sie nie dziejeMichalo pisze:Z chęcią bym się zajął zlotem w górkach Sowich ale nie w kwietniu - bo córa mi się rodzi termin przewidywany 1 kwietnia, i nie będzie głowy do zorganizowania , ale w innym miesiącu coś zaproponuje na bank hehe a i może w kwietniu jak się będzie trzeba z domu wyrwać żeby odpocząć od przewijania pampersów
![]()
DziadekRocky i jak ci poszło z naprawą przedniego napędu bo ja też matym walczę.
Jak najbardziej zadaihatsu_rocky_evo pisze:Zlot to dobry pomysł, popieram pomysł s3Ra żeby zrobić go w górach ale naszych, koło Suchej Beskidzkiej są super tereny i chętnych do jezdy nie brakuje. Jest też kilka tanich miejsc noclegowych w zależności od opcji trasy. Myśle że z pomocą s3Ra i jeszcze kilku znajomych z naszej okolicy mógłbym się tym zająć. Napewno potrwało by to z miesiąc zanim wszystko było by gotowe ale chciałbym żeby było zapięte na ostatni guzik(trasa, nocleg,ognisko,koszulki).Jednak pora jest jeszcze za wczesna, za zimno żeby miło spędzić czas podczas takiej integracji. Taka pogoda nadaje się ale na rajd gdzie każdy patrzy żeby jak najszybciej pokonać trasę i grzeje się w aucie.Poczekajmy jeszcze trochę jak będzie cieplej. Oczywiście listę trzeba zrobić i plan napisać i koszty też będą które trzeba obliczyć (koszulki itp).Propnuje zrobić temat pt. lista i tam tylko posać zgłoszenia z mailem i tel. ale koniecznie BEZ KOMENTARZY żeby było przejżyście. ok? Co wy na to?
Ja również zaDziadekRocky pisze:Jak najbardziej zadaihatsu_rocky_evo pisze:Zlot to dobry pomysł, popieram pomysł s3Ra żeby zrobić go w górach ale naszych, koło Suchej Beskidzkiej są super tereny i chętnych do jezdy nie brakuje. Jest też kilka tanich miejsc noclegowych w zależności od opcji trasy. Myśle że z pomocą s3Ra i jeszcze kilku znajomych z naszej okolicy mógłbym się tym zająć. Napewno potrwało by to z miesiąc zanim wszystko było by gotowe ale chciałbym żeby było zapięte na ostatni guzik(trasa, nocleg,ognisko,koszulki).Jednak pora jest jeszcze za wczesna, za zimno żeby miło spędzić czas podczas takiej integracji. Taka pogoda nadaje się ale na rajd gdzie każdy patrzy żeby jak najszybciej pokonać trasę i grzeje się w aucie.Poczekajmy jeszcze trochę jak będzie cieplej. Oczywiście listę trzeba zrobić i plan napisać i koszty też będą które trzeba obliczyć (koszulki itp).Propnuje zrobić temat pt. lista i tam tylko posać zgłoszenia z mailem i tel. ale koniecznie BEZ KOMENTARZY żeby było przejżyście. ok? Co wy na to?![]()
![]()
...tez jak najbardziej zadaihatsu_rocky_evo pisze:Zlot to dobry pomysł, popieram pomysł s3Ra żeby zrobić go w górach ale naszych, koło Suchej Beskidzkiej są super tereny i chętnych do jezdy nie brakuje. Jest też kilka tanich miejsc noclegowych w zależności od opcji trasy. Myśle że z pomocą s3Ra i jeszcze kilku znajomych z naszej okolicy mógłbym się tym zająć. Napewno potrwało by to z miesiąc zanim wszystko było by gotowe ale chciałbym żeby było zapięte na ostatni guzik(trasa, nocleg,ognisko,koszulki).Jednak pora jest jeszcze za wczesna, za zimno żeby miło spędzić czas podczas takiej integracji. Taka pogoda nadaje się ale na rajd gdzie każdy patrzy żeby jak najszybciej pokonać trasę i grzeje się w aucie.Poczekajmy jeszcze trochę jak będzie cieplej. Oczywiście listę trzeba zrobić i plan napisać i koszty też będą które trzeba obliczyć (koszulki itp).Propnuje zrobić temat pt. lista i tam tylko posać zgłoszenia z mailem i tel. ale koniecznie BEZ KOMENTARZY żeby było przejżyście. ok? Co wy na to?
Nie da się towotnicą go potraktować ? oryginalne krzyżaki są o wiele wytrzymalsze od GMB na przykład.DziadekRocky pisze:OK Przesowamy, moze w tym czasie wymienie sobie krzyzak bo mam zgnitys3R pisze:W niedziele ? hmm... raczej będe zblazowany mocno po imprezie.Możemy to przełożyć na później.
Zobacze co sie da zrobics3R pisze:Nie da się towotnicą go potraktować ? oryginalne krzyżaki są o wiele wytrzymalsze od GMB na przykład.DziadekRocky pisze:OK Przesowamy, moze w tym czasie wymienie sobie krzyzak bo mam zgnitys3R pisze:W niedziele ? hmm... raczej będe zblazowany mocno po imprezie.Możemy to przełożyć na później.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości