Zlot Daihatsu

Feroza, Wildcat, Rocky

Moderator: s3R

Awatar użytkownika
Michalo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Michalo » czw lut 15, 2007 10:20 pm

Z chęcią bym się zajął zlotem w górkach Sowich ale nie w kwietniu - bo córa mi się rodzi termin przewidywany 1 kwietnia :lol: , i nie będzie głowy do zorganizowania , ale w innym miesiącu coś zaproponuje na bank hehe a i może w kwietniu jak się będzie trzeba z domu wyrwać żeby odpocząć od przewijania pampersów :lol:

DziadekRocky i jak ci poszło z naprawą przedniego napędu bo ja też z tym walczę.
Rocky 89r, 2.8TD

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » pt lut 16, 2007 8:39 am

W niedziele ? hmm... raczej będe zblazowany mocno po imprezie.Możemy to przełożyć na później.
Zdrapek i poharatka

Awatar użytkownika
Slawek04
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Slawek04 » pt lut 16, 2007 12:25 pm

też piszę sie na taki zlocik moją ferozką ;)
Było Białe Daihatsu Feroza!! :D
Jest Teriosik ;)

Awatar użytkownika
Pawelec_wawa

Kontaktowanie:

Post autor: Pawelec_wawa » pt lut 16, 2007 12:35 pm

to ty byles z kumplem na ostatniej integracji ta biala feroza?
pozdr,
Pawelec gg25932
http://www.warfs.org
Daihatsu Feroza '94

Awatar użytkownika
DziadekRocky

Post autor: DziadekRocky » pt lut 16, 2007 10:27 pm

Michalo pisze:Z chęcią bym się zajął zlotem w górkach Sowich ale nie w kwietniu - bo córa mi się rodzi termin przewidywany 1 kwietnia :lol: , i nie będzie głowy do zorganizowania , ale w innym miesiącu coś zaproponuje na bank hehe a i może w kwietniu jak się będzie trzeba z domu wyrwać żeby odpocząć od przewijania pampersów :lol:

DziadekRocky i jak ci poszło z naprawą przedniego napędu bo ja też matym walczę.
Mam zrobiony,tylko mi sie wydaje ze sie wlancza wajha 4wd(oczywiscie po uprzednim zestrojeniu sprzegielek).Po nacisnieciu przycisku 4wd nic sie nie dzieje :-?
Cztery łapy, cztery łapy!

Awatar użytkownika
DziadekRocky

Post autor: DziadekRocky » pt lut 16, 2007 10:30 pm

s3R pisze:W niedziele ? hmm... raczej będe zblazowany mocno po imprezie.Możemy to przełożyć na później.
OK Przesowamy, moze w tym czasie wymienie sobie krzyzak bo mam zgnity !!

Awatar użytkownika
daihatsu_rocky_evo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: daihatsu_rocky_evo » sob lut 17, 2007 5:21 am

Zlot to dobry pomysł, popieram pomysł s3Ra żeby zrobić go w górach ale naszych, koło Suchej Beskidzkiej są super tereny i chętnych do jezdy nie brakuje. Jest też kilka tanich miejsc noclegowych w zależności od opcji trasy. Myśle że z pomocą s3Ra i jeszcze kilku znajomych z naszej okolicy mógłbym się tym zająć. Napewno potrwało by to z miesiąc zanim wszystko było by gotowe ale chciałbym żeby było zapięte na ostatni guzik(trasa, nocleg,ognisko,koszulki).Jednak pora jest jeszcze za wczesna, za zimno żeby miło spędzić czas podczas takiej integracji. Taka pogoda nadaje się ale na rajd gdzie każdy patrzy żeby jak najszybciej pokonać trasę i grzeje się w aucie.Poczekajmy jeszcze trochę jak będzie cieplej. Oczywiście listę trzeba zrobić i plan napisać i koszty też będą które trzeba obliczyć (koszulki itp).Propnuje zrobić temat pt. lista i tam tylko posać zgłoszenia z mailem i tel. ale koniecznie BEZ KOMENTARZY żeby było przejżyście. ok? Co wy na to? 8)
...najważniejsze żeby obrotomierz był na czerwonym...
Rocky2.8TD,Niva(?),ExplorerII4.0

Awatar użytkownika
Slawek04
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Slawek04 » sob lut 17, 2007 8:01 am

Pawelec_wawa
PostWysłany: Pią Lut 16, 2007 12:35 pm Temat postu:
to ty byles z kumplem na ostatniej integracji ta biala feroza?
Tak to ja :)
Było Białe Daihatsu Feroza!! :D
Jest Teriosik ;)

Awatar użytkownika
DziadekRocky

Post autor: DziadekRocky » sob lut 17, 2007 11:29 am

daihatsu_rocky_evo pisze:Zlot to dobry pomysł, popieram pomysł s3Ra żeby zrobić go w górach ale naszych, koło Suchej Beskidzkiej są super tereny i chętnych do jezdy nie brakuje. Jest też kilka tanich miejsc noclegowych w zależności od opcji trasy. Myśle że z pomocą s3Ra i jeszcze kilku znajomych z naszej okolicy mógłbym się tym zająć. Napewno potrwało by to z miesiąc zanim wszystko było by gotowe ale chciałbym żeby było zapięte na ostatni guzik(trasa, nocleg,ognisko,koszulki).Jednak pora jest jeszcze za wczesna, za zimno żeby miło spędzić czas podczas takiej integracji. Taka pogoda nadaje się ale na rajd gdzie każdy patrzy żeby jak najszybciej pokonać trasę i grzeje się w aucie.Poczekajmy jeszcze trochę jak będzie cieplej. Oczywiście listę trzeba zrobić i plan napisać i koszty też będą które trzeba obliczyć (koszulki itp).Propnuje zrobić temat pt. lista i tam tylko posać zgłoszenia z mailem i tel. ale koniecznie BEZ KOMENTARZY żeby było przejżyście. ok? Co wy na to? 8)
Jak najbardziej za !! !! !!

Awatar użytkownika
rockold

Post autor: rockold » sob lut 17, 2007 12:22 pm

DziadekRocky pisze:
daihatsu_rocky_evo pisze:Zlot to dobry pomysł, popieram pomysł s3Ra żeby zrobić go w górach ale naszych, koło Suchej Beskidzkiej są super tereny i chętnych do jezdy nie brakuje. Jest też kilka tanich miejsc noclegowych w zależności od opcji trasy. Myśle że z pomocą s3Ra i jeszcze kilku znajomych z naszej okolicy mógłbym się tym zająć. Napewno potrwało by to z miesiąc zanim wszystko było by gotowe ale chciałbym żeby było zapięte na ostatni guzik(trasa, nocleg,ognisko,koszulki).Jednak pora jest jeszcze za wczesna, za zimno żeby miło spędzić czas podczas takiej integracji. Taka pogoda nadaje się ale na rajd gdzie każdy patrzy żeby jak najszybciej pokonać trasę i grzeje się w aucie.Poczekajmy jeszcze trochę jak będzie cieplej. Oczywiście listę trzeba zrobić i plan napisać i koszty też będą które trzeba obliczyć (koszulki itp).Propnuje zrobić temat pt. lista i tam tylko posać zgłoszenia z mailem i tel. ale koniecznie BEZ KOMENTARZY żeby było przejżyście. ok? Co wy na to? 8)
Jak najbardziej za !! !! !!
Ja również za :)2 :D

Awatar użytkownika
1darek1

Post autor: 1darek1 » sob lut 17, 2007 5:51 pm

...tez jak najbardziej za :D
ps. twoj kinetyk uratowal mi dzisiaj wieczor ;)

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » pn lut 19, 2007 12:09 pm

No myślę że na kwiecień można by się umawiać :)
Robert dobrze organizuje imprezy :)2
Zdrapek i poharatka

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » pn lut 19, 2007 12:12 pm

DziadekRocky pisze:
s3R pisze:W niedziele ? hmm... raczej będe zblazowany mocno po imprezie.Możemy to przełożyć na później.
Nie da się towotnicą go potraktować ? oryginalne krzyżaki są o wiele wytrzymalsze od GMB na przykład.
Zdrapek i poharatka

Awatar użytkownika
DziadekRocky

Post autor: DziadekRocky » pn lut 19, 2007 3:27 pm

s3R pisze:
DziadekRocky pisze:
Nie da się towotnicą go potraktować ? oryginalne krzyżaki są o wiele wytrzymalsze od GMB na przykład.
Zobacze co sie da zrobic :)2

Bułek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Bułek » pn lut 19, 2007 3:37 pm

Bardzo chętnie dołącze, do kwietnia powinienem zdążyć ze sprzęgłem :) A jak nie to myśle że s3r godnie zaprezentuje Porąbke...! :)2

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » pn lut 19, 2007 3:45 pm

Zdążysz zdążysz !!
Prędzej ja coś zaś ukręce :roll:
Zdrapek i poharatka

Bułek
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Bułek » pn lut 19, 2007 3:55 pm

Ale zaraz!!!! przypomniało mi się, że w pierwszej połowie kwietnia nie będzie mnie w kraju więc jeśli będziecie mogli to wziąć pod uwagę to będe wdzięczny :oops:
ROCKY 2,8 '86 IMMERGRUN METALISH [0\====/0]

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » pn lut 19, 2007 8:57 pm

W kwietniu jest też mutt. Na który chciałbym pojechać.
może koniec kwietnia albo majowy weekend ?
Zdrapek i poharatka

Awatar użytkownika
daihatsu_rocky_evo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: daihatsu_rocky_evo » wt lut 20, 2007 12:33 pm

Może być koniec kwietnia. Rozmawiałem już z kolegą i zaoferował pomoc w organizacji, mamy już zarys imprezy. Co prawda rozmawialiśmy po pijaku;) ale on już robił z 6ść podobnych imprez i wyszły dobrze. Trzeba wymyślić termin. Założę temat "ZLOT" i tam piszcie termin i zgłoszenie, ALE BEZ ZBĘDNYCH KOMENTARZY PROSZĘ. Pytania i sugestie piszmy TUTAJ. POZDRAWIAM.

Awatar użytkownika
daihatsu_rocky_evo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: daihatsu_rocky_evo » pt mar 02, 2007 12:08 pm

Proszę o wpisywanie chętnych na zlot (temat Zlot) do 20.marca.2007.
Potem zamykamy listę i ewentualni spóżnialscy mogą nie dostać koszulek i noclegu oraz innych gadżetów 8)

Awatar użytkownika
Pawelec_wawa

Kontaktowanie:

Post autor: Pawelec_wawa » pt mar 02, 2007 2:31 pm

np kielicha :)
pozdr,
Pawelec gg25932
http://www.warfs.org
Daihatsu Feroza '94

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » pt mar 02, 2007 3:11 pm

No to w końcu jaki termin ?? koniec kwietnia ?? jakieś zainteresowanie nikłe widzę...
Zdrapek i poharatka

kapik

Post autor: kapik » pt mar 02, 2007 5:36 pm

okaze sie ze przyjedzie 5 samohodów
G-wagen wilk

Awatar użytkownika
caterpillar

Post autor: caterpillar » pt mar 02, 2007 7:26 pm

Trzeba chyba dac ogloszenie na stronie glownej, w dziale "Najbliższe imprezy w naszym kalendarium". Ale to jeszcze czas.
A to ma byc impreza tylko dla wlasciecieli daihatsu?
Moze warto by sie zastanowic nad tym czy wlasciciele innych marek nie mogli by wziazc terz udzialu w tej imrezie, powiecmy goscinnie.
GG: 1105809

Awatar użytkownika
s3R

Post autor: s3R » sob mar 03, 2007 1:44 pm

kapik pisze:okaze sie ze przyjedzie 5 samohodów
taa ... a jak pada hasło zlot wszyscy są baardzo chętni :roll:

na forum...
Zdrapek i poharatka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Daihatsu”