Witam
w jaki sposób i gdzie w Ferozie reguluje się sprzęgło.
moje łabpie tuż przy samej górze tak, że nawet nie jestem pewien na 100%, że jak puszcze pedał to jest zasprzęglone do końca, chce mieć przynajmniej koło 1cm luzu od góry zanim złapie po wciśnięciu pedała.
jak to wyregulować ??
FEROZA Sprzęgło
Moderator: s3R
Re: FEROZA Sprzęgło
O ile dobrze pamietam to jest ragulacja na lince przy samej skrzyni. Zobacze pozniej u siebie co i jak bo regulowalem juz tylko nie pamietam. Byla tam jakas blaszana zwleczka czy jakos takssnake80 pisze:Witam
w jaki sposób i gdzie w Ferozie reguluje się sprzęgło.
moje łabpie tuż przy samej górze tak, że nawet nie jestem pewien na 100%, że jak puszcze pedał to jest zasprzęglone do końca, chce mieć przynajmniej koło 1cm luzu od góry zanim złapie po wciśnięciu pedała.
jak to wyregulować
Cholerna sprezynka
- ssnake80
- jestem tu nowy...
hej Colorado
i jak sprawdziłeś może, bo ja jakąś zawleczke znalazłem przy lince w miejscu jak wchodzi pod maska zaraz przy szybie od strony kierowcy, to tutaj i jak sie to reguluje bo nie chce zeby jak wyciagne zawleczke czesci mi sie posypaly gdzies po aucie bo pozniej nie dojde do tego co i jak było pospinane... ?
i jak sprawdziłeś może, bo ja jakąś zawleczke znalazłem przy lince w miejscu jak wchodzi pod maska zaraz przy szybie od strony kierowcy, to tutaj i jak sie to reguluje bo nie chce zeby jak wyciagne zawleczke czesci mi sie posypaly gdzies po aucie bo pozniej nie dojde do tego co i jak było pospinane... ?
Dopiero sprawdzilem bo mi zona auto zawinelassnake80 pisze:hej Colorado

Cholerna sprezynka
-
- jestem tu nowy...
tak wszystko ładnie ale macie jakis patent jak wyjac linke i założyć przy pedale? o to najbardziej mi sie rozchodzi. bo jak jest z tym duzy problem to pojade do mechanika i niech on sie z tym meczy.wolałbym sam poszperac. sle widziałem ze dostęp jest kiepski
feroza lx 92r 16v.z LCD tył. radzi sobie:)