Problem - przedni napęd
Moderator: s3R
Problem - przedni napęd
Nabyłem Rockiego rocznik 89, niestety ze świadomością niedziałającego przedniego napędu. Jak sie okazało brakuje czegoś pod podwoziem przy reduktorze wisi tam jakiś kabel z końcówkami - i pytanie co powinno się znaleźć na końcu tego kabelka???? czy ma tam być jakiś zaworek czy może jakiś przekaźnik
czekam na odpowiedzi dzieki

Rocky 89r, 2.8TD
- daniel sto
-
- caterpillar
Re: Problem - przedni napęd
To pewnie kapel od kontrolki sugnalizujacej wlaczenie przedniego napedeuMichalo pisze:Nabyłem Rockiego rocznik 89, niestety ze świadomością niedziałającego przedniego napędu. Jak sie okazało brakuje czegoś pod podwoziem przy reduktorze wisi tam jakiś kabel z końcówkami - i pytanie co powinno się znaleźć na końcu tego kabelka???? czy ma tam być jakiś zaworek czy może jakiś przekaźnikczekam na odpowiedzi dzieki
GG: 1105809
- caterpillar
Witam
Dzięki za odpowiedzi, mam taki przycisk koło kierownicy włanczający napęd ale chyba nie działa bo sie nie zaświeca i kontolka pod obrotomierzem napedu 4x4 też nie świeci. W poniedziałek oddaje autko do małych robótek mechanicznych więc sie dowiem co było problemem. Pozdrawiam jak już odbiorę od mechanika Rokulca to dam znać co było problemem.
Rocky 89r, 2.8TD
- MACIEK KRAKÓW