Witam jestem tu nowy
Mam pytanko zrobiłem pto do rockyego trzeba mi tylko do pełni szczescia wału przedniego kto mi morze pomuc w zamian moge dac patent na pto chodzi diesla pozdrawiam
Ale o jaki wal Ci chodzi? o ten z pto do wyciagarki?
W ktorym miejscu na aucie jest wyciagarka? Co to za model wyciagarki?
Mysle ze taki wal jest do zrobienia.... Moze to nie byc tanie
Wyciagarka staroska zamontowana jest z tylu a chodzi mi o przedni wał orginalny ulegnie on małej przerobce a tak po za tym trzeba mi jeszcze tzw piastke nie wiem jak to nazwac ,to jest takie cos do czego jest wal przykrecony
Nie wiem o jaka dokladnie przerobke chodz. Ja robile u siebie z wale przednim bo wieloklin sie wytarl zypelnie, kzyrzaki byly ok. Szkaj tam gdzie robia z walami napedowymi do ciezarowek i tp. A czesci uzywki do rokiego szukaj np. na allegro paru sie oglasza, ewentualnie poznan
Tu jest problem ....
Wpoznaniu jest nowy cena kosmos a tak dokładniej przedni wał ma laczyc pto z wyciagarka a ta tzw piastka ma przyjsc na walek od wyciagarki co by duzo nie przerabiac walu.Co do tych ogłoszen to
dam sobie spokoj raz juz tak kupilem ......
Rozumiem ze to jest orginlna czesc taka jak w dajhatsu. Ja kupowalem od jednego kolesia amory i weszak resora i w sumie spoko. W poznaniu rzeczywiscie nie kiedy ceny chore...,.
Zreszta nie wiem jak to w szystko u Ceibie jest zrobione.
Rozumiem ze chodzilo ci o to aby dopasowac wal z poldka ? Tak sie da
A co do tych zdiec to dopiero na weekend , dzis w nocy jade w trase.
Wracam pod koniec tygodnia no coz taka praca ale na pewno zrobie,
dzieki za szybka odp pozdrawiam jeszcze sie tu zjawie