Feroza - dolne sworznie i zamek bagażnika
Moderator: s3R
Feroza - dolne sworznie i zamek bagażnika
No hej. Kupiłem właśnie Ferkę z 93 roku. Za jakiś czas trzeba bedzie zrobić remont zawieszenia i potrzeba do tego dolnych sworzni, których podobno nigdzie nie ma. Wiecie skąd można zdobyć?
No i jeszcze te drzwi bagażnika... Rozkręcam wczoraj, bo nie dało się otworzyc, wyjmuję zamek porównuję go z instrukcją elektryki, a tam zonk... Znaczy brakuje sporego kawałka. Dokładniej: brakuje elektryki zamhkającej i otwierającej. Jest i działa silniczek otwierający drzwi, da się zamek otworzyć i zamknąć kluczykiem. Ale nie da się tego zrobić za pomocą przycisku w kabinie, nad ręcznym. Wiecie gdzie można w miarę tanio dostać?
Pozdrawiam!
No i jeszcze te drzwi bagażnika... Rozkręcam wczoraj, bo nie dało się otworzyc, wyjmuję zamek porównuję go z instrukcją elektryki, a tam zonk... Znaczy brakuje sporego kawałka. Dokładniej: brakuje elektryki zamhkającej i otwierającej. Jest i działa silniczek otwierający drzwi, da się zamek otworzyć i zamknąć kluczykiem. Ale nie da się tego zrobić za pomocą przycisku w kabinie, nad ręcznym. Wiecie gdzie można w miarę tanio dostać?
Pozdrawiam!
- Pawelec_wawa
-
- Kontaktowanie:
Czesc,
co do zamka to szukaj na allegro, tylko dokladnie dopytaj z jakiego modelu
jest zamek zeby pasowal do twojej Frotki.
W tym przejsciowym okresie 93/94 zdazały sie rózne zmoty. Ja mialem taka sytuacje ze kupilem silnik do wycieraczki z EL i do SE juz nie pasowal, bo elektryka byla inaczej poprowadzona.
A o sworznie pytaj Colorado, on cos regenrowal.
co do zamka to szukaj na allegro, tylko dokladnie dopytaj z jakiego modelu
jest zamek zeby pasowal do twojej Frotki.
W tym przejsciowym okresie 93/94 zdazały sie rózne zmoty. Ja mialem taka sytuacje ze kupilem silnik do wycieraczki z EL i do SE juz nie pasowal, bo elektryka byla inaczej poprowadzona.
A o sworznie pytaj Colorado, on cos regenrowal.
- wojtekania
- jestem tu nowy...
Witam, zobacz tam >
http://moto.sklep.pl/index.php?modules= ... del=100973
87 lub 125zł. termin do 14 dni. Podobno.
http://moto.sklep.pl/index.php?modules= ... del=100973
87 lub 125zł. termin do 14 dni. Podobno.
Feroza 1.6i 16V
Re: Feroza - dolne sworznie i zamek bagażnika
Czytając podpis pod avatarem wnioskuję że jesteś z Poznaniapibis pisze:No hej. Kupiłem właśnie Ferkę z 93 roku. Za jakiś czas trzeba bedzie zrobić remont zawieszenia i potrzeba do tego dolnych sworzni, których podobno nigdzie nie ma. Wiecie skąd można zdobyć?
Pozdrawiam!

gg 3041301