panhard
Moderator: s3R
panhard
witam,jakby ktoś potrzebował to wymiary simerbloka tego przy ramie 42 zew.16 otwór,54 dlugość,po wymianie auto stało się czułe jak gokart
,znikneło szarpanie kierownicy na dołkach,prawie nie przenosi drgań na kierownice,jak jeden dzień jezdziłem bez to prowadzil się jak żuk z rozwalonym zawiasem....

Re: panhard
a co to jest?profesorr pisze:simerbloka

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
To cos pomiedzy zimmerem a blokiemLR_Olek pisze:a co to jest?profesorr pisze:simerbloka

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

ide zaraz poszukać u swojej kabinie...Marcin-Kraków pisze:To cos pomiedzy zimmerem a blokiemLR_Olek pisze:a co to jest?profesorr pisze:simerblokaumieszczone zaraz za mega wychojka.
daihatsu feroza 1.6 - BFG 30", żona-pilot, home-made snorkel, łopata, kinetyk, 2 szekle 

- daihatsu_rocky_evo
- jestem tu nowy...
drążek panharda a stabilizator
po demontażu drążka panharda w resoraku (nie namęczą sie bo go nie ma) oraz drązka stabilizatora który się zdaża proponuje wyjąć jeszcze środkowy drążek kierowniczy - dopiero wtedy poziom adrenaliny sięga zenitu 

FEROZA
- DziadekRocky
-
- caterpillar
A od czego go dopasowales, czy moze dorabiales specjalnie?profesorr pisze:witam,jakby ktoś potrzebował to wymiary simerbloka tego przy ramie 42 zew.16 otwór,54 dlugość,po wymianie auto stało się czułe jak gokart,znikneło szarpanie kierownicy na dołkach,prawie nie przenosi drgań na kierownice,jak jeden dzień jezdziłem bez to prowadzil się jak żuk z rozwalonym zawiasem....
GG: 1105809