Przegub
Moderator: s3R
- daihatsu_rocky_evo
- jestem tu nowy...
Jak ostatnio zmieniałem przegub w EVO to kupiłem go w JC i jakie zdziwienie mnie ogarnęło jak w pudełku znalazłem gumę na przegób taką jak przy niezależnym zawiaszeniu. Zastanawia mnie do czego jeszcze pasują te przeguby skoro jest pakowana taka osłona. Może właśnie do Ferozy... Może ktoś się orientuje.
...najważniejsze żeby obrotomierz był na czerwonym...
Rocky2.8TD,Niva(?),ExplorerII4.0
- caterpillar
...a moze to do nowszego rockiego z niezaleznym przodem ?daihatsu_rocky_evo pisze:Jak ostatnio zmieniałem przegub w EVO to kupiłem go w JC i jakie zdziwienie mnie ogarnęło jak w pudełku znalazłem gumę na przegób taką jak przy niezależnym zawiaszeniu. Zastanawia mnie do czego jeszcze pasują te przeguby skoro jest pakowana taka osłona. Może właśnie do Ferozy... Może ktoś się orientuje.
GG: 1105809
- daihatsu_rocky_evo
- jestem tu nowy...
No tego nie wiem ale to możliwe, choć na oko przegób w rockym jest tak malutki że mógłby pasować do Ferozki.caterpillar pisze:...a moze to do nowszego rockiego z niezaleznym przodem ?daihatsu_rocky_evo pisze:Jak ostatnio zmieniałem przegub w EVO to kupiłem go w JC i jakie zdziwienie mnie ogarnęło jak w pudełku znalazłem gumę na przegób taką jak przy niezależnym zawiaszeniu. Zastanawia mnie do czego jeszcze pasują te przeguby skoro jest pakowana taka osłona. Może właśnie do Ferozy... Może ktoś się orientuje.

...najważniejsze żeby obrotomierz był na czerwonym...
- daihatsu_rocky_evo
- jestem tu nowy...