Feroza-powdozie
Moderator: s3R
Feroza-powdozie
Czy w ferozie EL-II 93r jest regulowane podwozie,bo cos mi sie o uszy obiło ze cos takiego jest.
Witam, jestem tu nowy, ale taż jestem szczęśliwym posiadaczem Ferozy. Co do tego bajeru, to głęboko odradzam. Auto 1993 r. to już troszkę leciwe. Wiadomo jak to jest z Japończykami. Wszystko OK, to OK, a jak coś z elektroniki pójdzie to boli, oj boli. Wg mnie to bajer. Mechanik powiedział mi: w terenówce im mniej elektroniki tym lepiej i chyba go warto słuchać. Pozdrawiam.
- chiquito83
ale co odradzasz?olsto701 pisze:Witam, jestem tu nowy, ale taż jestem szczęśliwym posiadaczem Ferozy. Co do tego bajeru, to głęboko odradzam. Auto 1993 r. to już troszkę leciwe. Wiadomo jak to jest z Japończykami. Wszystko OK, to OK, a jak coś z elektroniki pójdzie to boli, oj boli. Wg mnie to bajer. Mechanik powiedział mi: w terenówce im mniej elektroniki tym lepiej i chyba go warto słuchać. Pozdrawiam.
i nie mow ze regulowana twardosc amarkow w ferozie to jakas wyszukana elektronika, chlopie, to pare zaworkow jest

- chiquito83
w ferozie EL-II jest regulacja twardosci zawieszenia 3-stopniowa.
Mialem to szczeście, ze dzialala i musze przyznac - fajny bajer:) na miekko w teren, na twardo zakrety na równym asfalcie (tylko gdzie w polsce znalezc taki asfalt:D )
Pozdrawiam:)
Mialem to szczeście, ze dzialala i musze przyznac - fajny bajer:) na miekko w teren, na twardo zakrety na równym asfalcie (tylko gdzie w polsce znalezc taki asfalt:D )
L200 99r. 31x10.5R15 AT 4 furtki....byl:( teraz x-trail:)
a gdzie dokładnie ona jest?olderene pisze:w ferozie EL-II jest regulacja twardosci zawieszenia 3-stopniowa.

bo nie moge znalezc
To jest po lewej stronie ,i są 3 poziomy H N S :] na zdięciu jest pokazane ,zaznaczylem czerowynym http://img168.imageshack.us/img168/7286 ... 017ra8.jpg
a tak apropo H to twarde? N to netrualne? S miękki? Jak ktos wie napiszcie
a tak apropo H to twarde? N to netrualne? S miękki? Jak ktos wie napiszcie
- IWO_FERCIA
-