Czy odkrecenie drazka stabilizacyjnego w ferozie cos pomoze?
Moderator: s3R
Czy odkrecenie drazka stabilizacyjnego w ferozie cos pomoze?
Witam .mam pytanko ostatnio moja ferka jest w trakcjie ciaglego motania(klatka,kangur, zawiast itp...) ..i ciezkich prob terenowych .Problem mam chyba jak kazdy posiadacz ferki -przednie zawieszenie,stad pyatnie cy pomoze cos wyciagniecie drazka stabilizacyjnego?zaznacze ze jezdze tylko w terenie i poprostu mialem drazi podkrecone na maxa auto robiło fajnie ale ciagla jazda na 3 kolach mnie dobija skrecilem do pierwotnej poazycji znow za nisko wszedzie sie kleje..Czy ktos z Was probowal cos podobnego jak wyciaganie drazka _prosze o sugestie i jakie ma z tym doswiadczenia.inne przerobki seryjnego zawiasu w ferce mile widziane ,za dorady -mosty rocky czy parch dziekuje.pozdrawiam
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
mnie to nie bedzie przeszkadzac bo po czarnym jezdze tylko droga dojazdowa w teren..a jakies rady by przod byl wyzej ale nie twardy jak beton...wiem ze oczekuje zbyt wiele ale moze ktos ma jakies racjonalne przeslanki co i jak zrobic...heh rowniez jakies niekonwencjonalne sposoby ,mile widziane...Colorado pisze:Ja mialem drazek wywalony, wykrzyz minimalnie lepszy, na czarnym auto bardziej pochyla sie w zakrecie ale bez dramatu.

Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sj413