Mieliście też takie przypadki??
Moderator: s3R
Do mnie miałeś napisać.Ojo pisze:Korzystając z PM wysłałem wczoraj zapytanie do kilku kolegów o główną lagę do tylnego resora. Niestety od wczoraj kiszą sie w "skrzynce do wysłania" i nie mam pewności czy dotarły do adresatów. Kiedyś tak już "korespondowaliśmy" z Gierkiem![]()
Dopoki ktos nie przeczyta Twojej wiadomosci, bedzie ona wisiec w skrzynce do wyslania.Ojo pisze:Korzystając z PM wysłałem wczoraj zapytanie do kilku kolegów o główną lagę do tylnego resora. Niestety od wczoraj kiszą sie w "skrzynce do wysłania" i nie mam pewności czy dotarły do adresatów. Kiedyś tak już "korespondowaliśmy" z Gierkiem![]()
No a potem człowiek myśli ze koledzy go mają w dupieOjo pisze:Korzystając z PM wysłałem wczoraj zapytanie do kilku kolegów o główną lagę do tylnego resora. Niestety od wczoraj kiszą sie w "skrzynce do wysłania" i nie mam pewności czy dotarły do adresatów. Kiedyś tak już "korespondowaliśmy" z Gierkiem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości