Mam luz na przednim wale (dość konkretny) krzyzak tez do wymiany ale to jest mały wydatek mam pytanie czy ktoś reanimował przedni wał

dzieki za pomoc krzysiek

Moderator: s3R
Jak założysz wałek bez możliwości "regulacji" długości to bankowo coś pourywasz podczas jazdykw99 pisze:za wspawanie wieloklinu powiedzieli mi z wywazeniem 600 zł dlatego wole przerobic na stałe żeby w razie luzu kupić cały wał bez kombinowania założyc i dalej latac. Do Rockiego nie moge dostaćKolega zamowił do Jeepa uzywka 150zł i jeszcze gwarancje dają
wołe teraz dać nawet 1000 ale potem płacić mało
Jeśli chcesz zrezygnować z wieloklinu musisz:kw99 pisze:za wspawanie wieloklinu powiedzieli mi z wywazeniem 600 zł dlatego wole przerobic na stałe żeby w razie luzu kupić cały wał bez kombinowania założyc i dalej latac.
Niechce szkłem dupy utrzeć bo wole dac 2x tyle zeby potem bez problemów kupic wał i go zamontowacCzy wolę wydać 6 stów na wał czy też w perspektywie czasowej naprawiać przedni most i reduktor bo chciałem utrzeć dupę szkłem...
Wiem że musi byc wał z regulacja długoąci na frezie i taki tez mam zamiar zamontowaćJak założysz wałek bez możliwości "regulacji" długości to bankowo coś pourywasz podczas jazdy W tym aucie ta regulacja jest właśnie na wieloklinie
Niechce zrezygnować pokaz mi miejsce gdzie tak napisałemJeśli chcesz zrezygnować z wieloklinu musisz:
pomysł żeczywiście bezsensowny tylko ja na niego nie wpadłemMuszę przyznać że dawno nie słyszałem o tak bezsensownym pomyśle
Niechce szkłem dupy utrzeć bo wole dac 2x tyle zeby potem bez problemów kupic wał i go zamontowacCzy wolę wydać 6 stów na wał czy też w perspektywie czasowej naprawiać przedni most i reduktor bo chciałem utrzeć dupę szkłem...
Wiem że musi byc wał z regulacja długoąci na frezie i taki tez mam zamiar zamontowaćJak założysz wałek bez możliwości "regulacji" długości to bankowo coś pourywasz podczas jazdy W tym aucie ta regulacja jest właśnie na wieloklinie
Niechce zrezygnować pokaz mi miejsce gdzie tak napisałemJeśli chcesz zrezygnować z wieloklinu musisz:
pomysł żeczywiście bezsensowny tylko ja na niego nie wpadłemMuszę przyznać że dawno nie słyszałem o tak bezsensownym pomyśle
No to spoko...kw99 pisze:leon zet napisałNiechce szkłem dupy utrzeć bo wole dac 2x tyle zeby potem bez problemów kupic wał i go zamontowacCzy wolę wydać 6 stów na wał czy też w perspektywie czasowej naprawiać przedni most i reduktor bo chciałem utrzeć dupę szkłem...![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości