mistrz 4x4 ktoś słyszałł????????
Moderator: s3R
-
- jestem tu nowy...
mistrz 4x4 ktoś słyszałł????????
witam . mam pytanie czy ktoś miał okazje brać udział w tej imprezie organizuje ją auto świat. co tam jest jak sie to odbywa?
dostałem sie do półfinału i nie wiem czego sie spodziewać czy to bedzie jakaś kicha czy fajna impreza.prosze o kontakt jesli koś to zna
pozdrawiam
dostałem sie do półfinału i nie wiem czego sie spodziewać czy to bedzie jakaś kicha czy fajna impreza.prosze o kontakt jesli koś to zna
pozdrawiam
feroza lx 92r 16v.z LCD tył. radzi sobie:)
- Misiek Cypr
-
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
niewiem po co założyłeś ten temat i to dwa razy .ten temat istnieje ,założyłem go jakiś czas temu

http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 6&start=25

http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 6&start=25
ZMOTA SCORPION Y60
bardzo dobrze że jest coś takiego organizowane niech się rozpowszechnia w jak najróżniejszych odmianach, na atekach nawet na płozach może być
niech ludziska zobaczą że jest coraz więcej takich samochodów i że są do tego jakieś trasy potrzebne i że będą po polach pomykać i nie są to kosmici których trzeba z widłami ganiać
przykład: nie zapomnę jak chciano rajd terenowy w Kazimierzu Dolnym zorganizować 2 albo 3 lata temu, nagonka była taka jakby afrodowcy to jak amerykańscy monstercarmeni chcieli im te wąwozy zaorać swoimi big maszynami itd. itp. a nikt z nagonki takowego rajdu nawet na oki nie widział 

F78
-
- jestem tu nowy...