Moderator: s3R
MB 124 tylnie. Pasują na przód i na tył.K260 Inowrocław pisze:jestem posiadaczek daihatsu rocky , podniosłem zawieszenie około 10 cm i orginalne amorki są duuużo za krótkie(a poza tym, nadaja sie na śmietnik) i musze zalożyc cos innego na przod i tył, wiem że pasuje do liftu od jeepa ale to kosmiczne ceny dla mnie, znacie jakies patenty od czego pasują, od jakiegos dostawczaka albo cos, z gory dzieki za pomoc
![]()
A ile jest dłuższy od oryginału??daniel sto pisze:MB 124 tylnie. Pasują na przód i na tył.
no wlasnie b to maja byc napisalem do liftu 4"(ok 10 cm)rockold pisze:A ile jest dłuższy od oryginału??daniel sto pisze:MB 124 tylnie. Pasują na przód i na tył.
Kurna- nie wiem ile go podniosło. Mam przedłużone wieszaki z przodu i z tyłu i rezory od żuka z przodu i z tyłu. Nie długo będę wymieniał jedno pióro z tyłu to mogę zmierzyć długość amorka. Tak dla samego mierzenia to nie chce mi się go wykręcać.K260 Inowrocław pisze:a ile masz liftudaniel sto pisze:MERCEDES 124 ! Pasują na 100% bo takie mam. Nie wiem jaką mają długość (nie chce mi się wykręcać). Kup gazowe!!!K260 Inowrocław pisze:ludzie no od czego macie amory do liftu ( około 4")
dzieki, dłuższe jak orginały to sie nadadza chyba ,czekam na inne propozycje, ale ta brzmi ciekawiedaniel sto pisze:Kurna- nie wiem ile go podniosło. Mam przedłużone wieszaki z przodu i z tyłu i rezory od żuka z przodu i z tyłu. Nie długo będę wymieniał jedno pióro z tyłu to mogę zmierzyć długość amorka. Tak dla samego mierzenia to nie chce mi się go wykręcać.K260 Inowrocław pisze:a ile masz liftudaniel sto pisze: MERCEDES 124 ! Pasują na 100% bo takie mam. Nie wiem jaką mają długość (nie chce mi się wykręcać). Kup gazowe!!!
mam około 10 cm w góre i są idealne, teraz tylko włoże reduktor i simexy 31" i w terenkw99 pisze:to z tą bmką mnie zaskoczyłeś nie są na pewno za krótkie![]()
chce Ci się jeszcze komentować takie rzeźbyMisiek Bielsko pisze:Nie wroze im dlugiego zycia, ale jak tam sobie chcesz...
orginalne zawiesznie w 20 letnim pajero ...nie chce raczej zmieniac zawieszenia tylko podniesc go ok 8 cm zeby tylko bez problemu zalozyc opony 31" (simex) a jak sie ladnie" zmiesci to nic niem bede ruszal bo wiadomo ze orginal jest najlepszy
ja pierdziu, to nie cb radiomasterrocky pisze:mobilki, U mnie był takowy przypadek, że po wyprofilowaniu resorów, amory z tyłu sie pourywałyale założyłem już z Merca mb100 i jest idealnie...a teraz co z przodem??? bmw e-30
co radzicie?
szerokości!!
ja mam z MB 124 tylnie z przodu - GAZOWE!masterrocky pisze:mobilki, U mnie był takowy przypadek, że po wyprofilowaniu resorów, amory z tyłu sie pourywałyale założyłem już z Merca mb100 i jest idealnie...a teraz co z przodem??? bmw e-30
co radzicie?
szerokości!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość