Wtrysk paliwa w ferozie
Moderator: s3R
Wtrysk paliwa w ferozie
Dowiedziałem się dziś że w ferozie jest wtrysk paliwa nie odbywa się sekwencyjnie (jak w większości samochodów) tylko jakoś grupowo. Czy to prawda? Pytanie w związku a tym że nieprawidłowo działa mi instalacja gazowa (stag 300)
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
To wiem że nie potrafi bo dziś byłem u innego i to właśnie on powiedział że jest żle dobrana instalacja. Nadmieniam że ten się bardzo dobrze zna i ma dobrą renomę. On właśnie mówił że ten wtrysk działa trochę inaczej niż w większości osobówek
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Teraz wiem że lepiej tylko ten co zakładał to teściowi kitu nawciskał że będzie strzelać itd. nawet jak kilka razy wstawiałem na poprawkę to nie chciał zmienić na instalację z silnikiem krokowym a teraz to już rok minął i po gwarancji!! co teraz zrobic??
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
verbea napisał

Zależy jakiej firmy ale myślę że nawet jeśli kiepskiej to 800 zł powinieneś za nią łyknąć,jeśli jest coś lepszego to naturalnie więcej koszt parownika z mikserem to jakieś 300-400zł ( nowe oczywiście ) mikser ok. 50-70zł a parownik używkę kupisz nawet za 50złA ile coś takiego może być warte?

PATROL lift 10" + simex 35" SWAP JEEP 5,2 V8