POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAPALEŃCÓW OSTREJ JAZDY.
PYTANKO PONIEWAŻ ZAGUBIŁEM KLUCZYKI OD RAKIETY A ZAPASU BRAK JESTEM ZMUSZONY WŁAMAĆ SIE DO SWOJEGO AUTKA WYMIENIĆ WKŁADKĘ ZAMKA ORAZ STACYJKĘ WŁAŚNIE DOTARŁA DO MNIE PRZESYŁKA POCZTOWA Z TYMI ELEMENTAMI.CZY KTOŚ Z WAS SIĘ W TO BAWIŁ?DUŻO WOJOWANIA ZE STACYJKĄ?PROSZĘ O JAKIEŚ CENNE WSKAZÓWKI!!!
WYMIANA STACYJKI I ZAMKA W ROCKY 2.8 TD?
Moderator: s3R
WYMIANA STACYJKI I ZAMKA W ROCKY 2.8 TD?
DAICHATSU ROCKY 28 TD
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Re: WYMIANA STACYJKI I ZAMKA W ROCKY 2.8 TD?
Nie pisz wielkimi literami bo to oznacza ze na nas krzyczysz.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Zamki w drzwiach wyciąga się bardzo prosto.... od środka 
Stacyjkę gorzej. Musisz chyba 3 śruby rozwiercić. Odkręcić raczej się nie uda
Jeżeli będziesz chciał wymieniać wkładkę w stacyjce to się odezwij bo to nie jest już takie oczywiste.

Stacyjkę gorzej. Musisz chyba 3 śruby rozwiercić. Odkręcić raczej się nie uda

Jeżeli będziesz chciał wymieniać wkładkę w stacyjce to się odezwij bo to nie jest już takie oczywiste.
Zdrapek i poharatka
ok już nie KRZYCZĘ!
wymienię całą stacyjkę i faktycznie trzeba będzie raczej rozwiercać poczekam aż mrozy troszkę odpuszczą i biorę się do roboty.Pozdrawiam.
wymienię całą stacyjkę i faktycznie trzeba będzie raczej rozwiercać poczekam aż mrozy troszkę odpuszczą i biorę się do roboty.Pozdrawiam.
DAICHATSU ROCKY 28 TD
wymienione!
Jesli ktos bedzie miał podobny problem to trzeba rozwiercić dwie śruby w stacyjce.
Zamki to banał faktycznie trwa sekundkę.
Jesli ktos bedzie miał podobny problem to trzeba rozwiercić dwie śruby w stacyjce.
Zamki to banał faktycznie trwa sekundkę.

DAICHATSU ROCKY 28 TD