Bezpiecznik (?) zegarka w Ferozie
Moderator: s3R
Bezpiecznik (?) zegarka w Ferozie
Probowalem naprawic oswietlenie wewnetrzne. Zaczalem od sprawdzanie bezpiecznikow. Tych co sa przed lewym kolanem. Wszystkie okazaly sie OK ale po inspekcji przestal swiecic zegarek. Tylko zegarek. Przechylomierz i woltomierz OK. Macie jakies sugestie? Który bezpiecznik jest od zegarka a który od oświetlenia wnetrza?
Re: Bezpiecznik (?) zegara w Ferozie
To przechyłomierz też się świeci?harakiri pisze:Przechylomierz i woltomierz OK.

Feroza '95
Re: Bezpiecznik (?) zegara w Ferozie
Przechylomierz swieci pieknym bursztynowym swiatlem. Moglbym wcale nie jezdzic tylko godzinami patrzec na ta kuleDavido pisze:To przechyłomierz też się świeci?harakiri pisze:Przechylomierz i woltomierz OK.O w mordę, to muszę koniecznie tam zajrzeć!

Re: Bezpiecznik (?) zegarka w Ferozie
Mnie co jakiś czas przestaje się świecić przechyłomierz, ale to jest coś ze stykiem przy samym przechyłomierzu, jak go wyjmę i pomerdam trochę przy styku to znowu świeci. 

DISCO '98 - OME 2", blokada ARB-tył, zderzak przedni UP z winchem, opony MT 235/85/16, automat
Jeszcze chwila i zostaniesz przy tej Ferozie 

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
Mnie co jakiś czas przestaje się świecić przechyłomierz, ale to jest coś ze stykiem przy samym przechyłomierzu, jak go wyjmę i pomerdam trochę przy styku to znowu świeci. 

DISCO '98 - OME 2", blokada ARB-tył, zderzak przedni UP z winchem, opony MT 235/85/16, automat

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
Bursztynowym??? Mnie tam na zielono...
A propos świecenia, to czasami przestaje mi świecić przechyłomierz, ale jak go wyjmę i pomerdam przy styku to znowu świeci jak ta lala...
A propos świecenia, to czasami przestaje mi świecić przechyłomierz, ale jak go wyjmę i pomerdam przy styku to znowu świeci jak ta lala...
Bursztynowym??? Mnie tam na zielono...

gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel
jezu, a co to się porobiło 

A działa Ci oświetlenie wnętrzaharakiri pisze:Probowalem naprawic oswietlenie wewnetrzne. Zaczalem od sprawdzanie bezpiecznikow. Tych co sa przed lewym kolanem. Wszystkie okazaly sie OK ale po inspekcji przestal swiecic zegarek. Tylko zegarek. Przechylomierz i woltomierz OK. Macie jakies sugestie? Który bezpiecznik jest od zegarka a który od oświetlenia wnetrza?

Ja w rockym tez miałem ten problem okazało się ze spalił się bezpiecznik ale nie ten w tej "skrzyneczce" za tą skrzyneczką są jeszcze dwa jeden z nich był spalony wymieniłem i zaczęło wszystko działać

Daihatsu Rocky 2.8 TDi
http://s216.photobucket.com/albums/cc63 ... filter=all
http://s216.photobucket.com/albums/cc63 ... filter=all