Mam ogromna prosbe do posiadaczy Rakiety z zawieszeniem na piorowych resorach: zróbcie prosze fotki wieszaka resora zamocowanego do ramy i resora. chodzi mi o :
1) odległość jednej sruby od drugiej (w resorze i w ramie-wługość wieszaka),
2) zdjecie przedstawiajace ułożenie wieszaka i odległosc od osi jaka powstaje po zrzutowaniu pionu ze sruby w ramie w stosunku do sruby w resorze- zwymiarowanie tych odległosci- w lewo czy w prawo i wysokosc srub jedna nad druga.
oczywiscie chciałbym miec to na dwie osie.
Juz sie tłumacze czemu, otóż z racji tego ze ja swoje zawieszenie spier.... dokumentnie wydłuzajac wieszaki, nie mam mozliwosci zrobienia takich pomiarów. Poprzez wydłuzenie wieszaków zepsułem tylko mozliwosci rakiety w terenie a jedyne co poprawiłem to jej mozliwosci położenia na boku.
Teraz trwaja prace nad stworzeniem wieszaka rewolwerowego do rakiety i własnie stad moja prośba o wyzej wymioenione wymiary.
dzieki i pozdrawiam
prośba do posiadaczy rockiego
Moderator: s3R
- dawid_wroc
-
prośba do posiadaczy rockiego
takie tam jeżdżenie gdzie dróg nie ma....
- dawid_wroc
-
Re: prośba do posiadaczy rockiego
sprężynki faktycznie kusza ale niestety nie mam żadnych mostów na oku a te które są dostępne w sprzedaży zabijają mnie ceną i brakiem wiedzy o ich stanie technicznym...
potestuje trochę a sprężyny zawsze będzie można wsadzić
potestuje trochę a sprężyny zawsze będzie można wsadzić

takie tam jeżdżenie gdzie dróg nie ma....
Re: prośba do posiadaczy rockiego
ano rewolwery dobra rzecz, w razie czego służę pomocą, mój spawacz ma gotowe formy do wykonywania rewolwerów o skoku ok 15cm, co prawda mi robił do ferozy ale to chyba nie problem.
Daihatsu Feroza 1.6 '89 6860
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8