Daihatsu Rocky Bertone 2.7 i
Moderator: s3R
Daihatsu Rocky Bertone 2.7 i
Witam wszystkich odwiedzających forum .Jestem nowym użytkownikiem więc wypada się zaprezentowac. Mam na imię Jarek ,mieszkam koło Zgorzelca woj.dolnośląskie.Moje autko Daihatsu Rocky Bertone 2.7 benzyna silnik bmw........co ja będe się rozpisywał staży wyjadacze wiedza o co biega.Autko wymaga pewnych zabiegów kosmetycznych ,więc pewnie będę prosił o wsparcie logistyczne.Wszystkim życzliwym z góry dziękuje i pozdrawiam w Nowym Roku.
Re: Daihatsu Rocky Bertone 2.7 i
Czyli że co ma ci ktoś lawetę pożyczyć czy powiedzieć jak ominąć krokodylki?JAREK66 pisze:więc pewnie będę prosił o wsparcie logistyczne

Coś czuje ze zaraz zły Mod wpadnie z nożyczkami i wytnie

BYŁO:GR, L200 4runner Niva Frota UAZ K160 Grand cherokee Samurai Explorer Pajero JEST Disko td5
Mod jest dziki Mod jest zły
a tak serio to hejka... tak tylko powiem że jest osobny temat od tego

a tak serio to hejka... tak tylko powiem że jest osobny temat od tego

"Żywot Briana"
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
No cóż... jak na razie jeden post.
Albo się wystraszył albo już mu się znudziło...
Jakiś wyrozumiały jestem ostatnio
Sam siebie nie poznaje.
Albo się wystraszył albo już mu się znudziło...
Jakiś wyrozumiały jestem ostatnio

Sam siebie nie poznaje.
Zdrapek i poharatka
Czytam,czytam i znowu potwierdza się moja teoria.Każde forum prześladują takie typy które irytują innych,żadnych konkretów tylko pisanina o byle czym.Ktoś zaczyna o czymś konkretnie pisać albo prosi o porade a oni dowcipkują.Może inni użytkownicy zaczną to wyłapywać i założyny im osobną liste kabareciarzy (dwie osoby już mam),albo podzielimy na kilka grup np.Fachowcy(warto czytać co piszą),.................................................,laicy,erotomani-gawędziaże itp.P.S Odpisuje kiedy mam coś konkretnego do powiedzenia,jak się nieznam nie zaśmiecam forum .Pozdrawiam.
Pewnie teraz się zacznie 

- leon zet
-
- Kontaktowanie:
JAREK66 pisze:gawędziaże
I osobna kategoria: sadownicy ortografówJAREK66 pisze:staży wyjadacze

No tak się składa że sam zacząłeś zaśmiecać zakładając samolubnie topik z powitaniem.
Nie prosisz w topiku o poradę czy informację więc takie masz powitanie na jakie zasłużyłeś widocznie.
Nie prosisz w topiku o poradę czy informację więc takie masz powitanie na jakie zasłużyłeś widocznie.
Zdrapek i poharatka
- apede
-
- Kontaktowanie:
cf?
loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
Twardy jest
po dwóch postach już by dzielił forum.
Mój typ na moderatora

Mój typ na moderatora

BYŁO:GR, L200 4runner Niva Frota UAZ K160 Grand cherokee Samurai Explorer Pajero JEST Disko td5
Wiedziałem że się zacznie,więc się poddaje.Za ortografię przepraszam i dziękuje za zwrócenie uwagi.Proszę o trzy sekundową naganę wzrokową. Teraz pytanie kto jeszcze posiada rakietę z silnikiem BMW w wersji Bertone.
Legin w Anglii ma, tego co kupił w 2006 roku z Arabii Saudyjskiej
W Krakowie też się sprzedawał dość długo jeden..
Kompletnie niezorganizowanych jest tych parę osób co ma - piszą po forach pytając głównie o to jakie tak sprzęgło wchodzi bo podobno ani BMW ani Daihatsu się nie przyznają
Jak koledze by się chciało to poproszę o fotorelację i opis tego auta na stronę http://daihatsu.glt.pl, ze szczególnym uwzględnieniem jakie są zmiany w napędzie poza sprzęgłem. Czy komora silnika jest przerobiona? Są inne zawiesie? Zdjęć zdjęć zdjęć
PS. A co do innych w p. to jeżdżąć sporo po kraju rok temu przez jakiś czas - ledwie parę sztuk widziałem. Najwięcej widać Feroz, przeważnie nie używanych w terenie.
W Krakowie też się sprzedawał dość długo jeden..
Kompletnie niezorganizowanych jest tych parę osób co ma - piszą po forach pytając głównie o to jakie tak sprzęgło wchodzi bo podobno ani BMW ani Daihatsu się nie przyznają

Jak koledze by się chciało to poproszę o fotorelację i opis tego auta na stronę http://daihatsu.glt.pl, ze szczególnym uwzględnieniem jakie są zmiany w napędzie poza sprzęgłem. Czy komora silnika jest przerobiona? Są inne zawiesie? Zdjęć zdjęć zdjęć
PS. A co do innych w p. to jeżdżąć sporo po kraju rok temu przez jakiś czas - ledwie parę sztuk widziałem. Najwięcej widać Feroz, przeważnie nie używanych w terenie.
Daihatsu 4x4 Fan Klub Polska [ http://daihatsu.glt.pl ] - znów OnLine (2o13r.)