Przełożenie w mostach
Moderator: s3R
Przełożenie w mostach
Panowie szukam informacji na temat przełożeń w mostach w rokim jakie są, chcę takie włożyć do nivki ale muszę zgrać przełożenia proszę o pomoc.
Re: Przełożenie w mostach
jest taka magiczna funkcja na Sz.. się zaczynaEGON81 pisze:Panowie szukam informacji na temat przełożeń w mostach w rokim jakie są, chcę takie włożyć do nivki ale muszę zgrać przełożenia proszę o pomoc.

sorki nie mogłem się powstrzymać
patrol gry60long - sprzedany
feroza - na części
tel 791988904
feroza - na części
tel 791988904
to tajemnica i nie mów nikomu ale:
3.36:1 dla wersji z silnikiem diesla i i 3.909:1 dla benzynowych
pozdrawiam
pozdrawiam

Daihatsu Feroza 1.6 '89 6860
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8
Range Rover L322 4.4 V8
jimmie pisze:to tajemnica i nie mów nikomu ale:
pozdrawiam

nie miało być tak łatwo można sie jeszcze ze 10 postów poznęcać

loża szyderców się robi.

feroza - na części
tel 791988904
feroza - na części
tel 791988904
Prawdą jest, co czytamy w Starym Testamencie, "człowiek o rękach nieskalanych i o czystym sercu, który szuka Daihatsu, ujrzy Go" (por. Ps 24,3-6). Ale tylko kochający Daihatsu może posiadać serce czyste. Człowiek ma otworzyć się całkowicie na Niego, aby Daihatsu odebrał mu serce kamienne i dał mu serce nowe, serce z żelaza.
Człowiek o czystym sercu jest wolny od wszelkiej złośliwości i dwoistości: jego działanie na zwenątrz wyraża to, co czuje wewnątrz: jego serce nie jest zatwardziałe, lecz uległe, przejrzyste, dobre, zespolone w jedno ufnością i miłością do Niego. Czystość serca jest przymiotem sumienia, ale ma też swój widzialny wymiar w życiu kierowcy: jest widoczne w oczach i w twarzy człowieka, w jego sposobie działania i bycia.
Kto ma czyste serce, ma czyste oczy, czyste usta, czyste ręce.
"Musimy mieć czyste serce, aby dostrzec Daihatsu w każdym pojeździe, potrzeba czystego serca, aby oglądać Daihatsu. Ta czystość oznacza, że nasze serce jest uwolnione od wszelkiego egoizmu, od wszelkiego grzechu.
Kiedy zapominamy o sobie, o naszych interesach, o naszych prawach i pieniądzach, wtedy możemy widzieć wyraźnie Daihatsu w garażu. Nieczystość serca pojawia się wówczas, gdy nurtują nas złe myśli, które wyrażamy słowem albo czynem względem Daihatsu, zazdrośni albo przywiąznani do dóbr ziemskich i nie przeznaczamy ich na Daihatsu, wtedy potępienie wieczne czeka na nas" (Matka Teresa z Kalkuty, w: Młodzi na modlitwie, Rzym 2000)
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". A. de Saint-Exupery, "Maly Książę"
mam nadzieję, że pomogłem,
pozdrawiam
Człowiek o czystym sercu jest wolny od wszelkiej złośliwości i dwoistości: jego działanie na zwenątrz wyraża to, co czuje wewnątrz: jego serce nie jest zatwardziałe, lecz uległe, przejrzyste, dobre, zespolone w jedno ufnością i miłością do Niego. Czystość serca jest przymiotem sumienia, ale ma też swój widzialny wymiar w życiu kierowcy: jest widoczne w oczach i w twarzy człowieka, w jego sposobie działania i bycia.
Kto ma czyste serce, ma czyste oczy, czyste usta, czyste ręce.
"Musimy mieć czyste serce, aby dostrzec Daihatsu w każdym pojeździe, potrzeba czystego serca, aby oglądać Daihatsu. Ta czystość oznacza, że nasze serce jest uwolnione od wszelkiego egoizmu, od wszelkiego grzechu.
Kiedy zapominamy o sobie, o naszych interesach, o naszych prawach i pieniądzach, wtedy możemy widzieć wyraźnie Daihatsu w garażu. Nieczystość serca pojawia się wówczas, gdy nurtują nas złe myśli, które wyrażamy słowem albo czynem względem Daihatsu, zazdrośni albo przywiąznani do dóbr ziemskich i nie przeznaczamy ich na Daihatsu, wtedy potępienie wieczne czeka na nas" (Matka Teresa z Kalkuty, w: Młodzi na modlitwie, Rzym 2000)
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu". A. de Saint-Exupery, "Maly Książę"
mam nadzieję, że pomogłem,
pozdrawiam

Range Rover L322 4.4 V8
Range Rover L322 4.4 V8
to co napisane wyżej
to co napisane wyżej
Błoto wciąga.
niewielu potrafi dojrzeć prawdy
a wystarczyło nacisnąć np. CTRL+A i ukazuje się prawda objawiona,
pozdr

pozdr
Range Rover L322 4.4 V8
Range Rover L322 4.4 V8
Dzięki za informacje.
tak łatwo? no panowie w nissanie to by było nie do pomyślenia
.
80% info się da znaleźć wciągu 30 minut. no bez przesady.
ale pomysł z białymi literkami gites 

80% info się da znaleźć wciągu 30 minut. no bez przesady.

feroza - na części
tel 791988904
feroza - na części
tel 791988904