przerobka zwieszenia przedniego feroza
Moderator: s3R
przerobka zwieszenia przedniego feroza
Witam mam pytanie probowal juz ktos zamienic przednie zawieszenie czyli te drazki skretne na np resory oczywiscie wraz ze sztywnym mostem np od vitary? czy komplet na wzor rockyego...
Re: przerobka zwieszenia przedniego feroza
most z vitary
słabo by skręcało auto potem. Z rockiego można by zaszczepić pewnie. Choć dłubania sporo.

Zdrapek i poharatka
kurcze bo mam bardzo ambitny plan przerobic na sztywny most i resory tylko czy ktos juz to kiedys robil...
zawsze można hi-liftem podnościć za zderzak i zrzucać w bok, w mieście może to być delikatnie uciążliwes3R pisze:most z vitarysłabo by skręcało auto potem. Z rockiego można by zaszczepić pewnie. Choć dłubania sporo.

A czy nie przeszczepiłby budy ferozy do ramy od krótkiego rockiego? wymiarowo podobne są, a buda ferozy jednak jest odrobinę zgrabniejsza.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko nieopłacalne ,powiedział ktoś kto wpakował w samochód wartość jego zakupu, a końca nie widać, ba - półmetek gdzieś na horyzoncie majaczy, więc gorąco namawiam i dopinguję
Daihatsu Feroza 1.6 '89 6860
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8
Bertone Freeclimber 2.7i '90 1646
Range Rover L322 4.4 V8
Plan do dupyradical86 pisze:kurcze bo mam bardzo ambitny plan przerobic na sztywny most i resory tylko czy ktos juz to kiedys robil...

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Silnik z ferozy to tez nie cud wcale.
Albo rocky albo zostawić feroze jak jest i jeździć.
Albo rocky albo zostawić feroze jak jest i jeździć.
Zdrapek i poharatka
niesczycie moja marzenia!!!!!!! ale dziekuje za sprowadzenie na ziemie:)