Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.
Moderator: s3R
Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.
Kupiłem rockiego i szukam ludzi z okolic Olsztyna w celu wymiany informacji odnośnie zakupu części.
Z optymizmu się wyleczyłem, z głupoty jeszcze nie więc jadę dalej i szukam tej właściwej ... drogi.
Re: Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.
Witam.
Nie jestem z okolic Olsztyna. (Studiowałem tam tylko przez 5 lat) Ale miałem kiedyś Nive. Byłem z niej bardzo zadowolony. Dopieściłem i musiałem sprzedać. Teraz od niedawna mam rockyego. Pierwsza rzecz jaka różni te dwa auta to cena części. Za równowartość kilku rzeczy do rockyego w nivie zrobiłby kapitalkę. To tylko taka moja mała dygresyjka...
Nie jestem z okolic Olsztyna. (Studiowałem tam tylko przez 5 lat) Ale miałem kiedyś Nive. Byłem z niej bardzo zadowolony. Dopieściłem i musiałem sprzedać. Teraz od niedawna mam rockyego. Pierwsza rzecz jaka różni te dwa auta to cena części. Za równowartość kilku rzeczy do rockyego w nivie zrobiłby kapitalkę. To tylko taka moja mała dygresyjka...
Re: Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.
Nivę (87 r.) sprzedałem tydzień temu do Holandii - na stacji diagnostycznej facet był w szoku że jest w takim stanie, jedynie ręczny był do podciągnięcia i jedno koło słabiej z tyłu brało. A teraz rocky - z nim to chyba ślub wezmę na parę lat bo dopiero początek remontu a już gruba kasa utopiona. Poza tym dostępność części - masakra.
Z optymizmu się wyleczyłem, z głupoty jeszcze nie więc jadę dalej i szukam tej właściwej ... drogi.