Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.

Feroza, Wildcat, Rocky

Moderator: s3R

MarekŻ

Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.

Post autor: MarekŻ » pt mar 15, 2013 12:54 am

Kupiłem rockiego i szukam ludzi z okolic Olsztyna w celu wymiany informacji odnośnie zakupu części.
Z optymizmu się wyleczyłem, z głupoty jeszcze nie więc jadę dalej i szukam tej właściwej ... drogi.

armjar
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.

Post autor: armjar » pn kwie 01, 2013 7:37 pm

Witam.
Nie jestem z okolic Olsztyna. (Studiowałem tam tylko przez 5 lat) Ale miałem kiedyś Nive. Byłem z niej bardzo zadowolony. Dopieściłem i musiałem sprzedać. Teraz od niedawna mam rockyego. Pierwsza rzecz jaka różni te dwa auta to cena części. Za równowartość kilku rzeczy do rockyego w nivie zrobiłby kapitalkę. To tylko taka moja mała dygresyjka...

MarekŻ

Re: Posiadacze rockiego z okolic Olsztyna poszukiwani.

Post autor: MarekŻ » wt kwie 02, 2013 6:56 pm

Nivę (87 r.) sprzedałem tydzień temu do Holandii - na stacji diagnostycznej facet był w szoku że jest w takim stanie, jedynie ręczny był do podciągnięcia i jedno koło słabiej z tyłu brało. A teraz rocky - z nim to chyba ślub wezmę na parę lat bo dopiero początek remontu a już gruba kasa utopiona. Poza tym dostępność części - masakra.
Z optymizmu się wyleczyłem, z głupoty jeszcze nie więc jadę dalej i szukam tej właściwej ... drogi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Daihatsu”