Asteroida 2011 ES4 przeleci we wtorek blisko Ziemi - informuje NASA. Dystans będzie zdecydowanie mniejszy, niż odległość do Księżyca. Szacowane rozmiary planetoidy (2011 ES4) to od 22 do 49 metrów.
...Tym, co wyróżnia (2011 ES4) spośród wielu innych planetoid (asteroid) mijających naszą planetę, jest bardzo bliski dystans przelotu. Obliczenia wskazują, że minie nas ona w odległości 123 tysięcy kilometrów, czyli jednej trzeciej odległości do Księżyca. To zdecydowanie najbliższy przelot w ostatnim okresie spośród innych podobnych ciał - z wyjątkiem zdarzenia sprzed dwóch tygodni, gdy 16 sierpnia naszą planetę „musnęła” kilkumetrowa planetoida (2020 QG) – w odległości około 2950 km.
Więcej: https://wiadomosci.radiozet.pl/Nauka/As ... iana_ruchu
Ufoki atakujo 2
Moderator: moralez
Re: Ufoki atakujo 2
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
Jak znajde chwile to opisze Wam cos mocnego.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Wizja konca swiata w przepowiedniach pewnej zakonnicy z XI wieku.
No proszę cię ... albo piszemy o zjawiskach realnie istniejących, albo zajmujemy się wizjami jakiejś wariatki 

VW T4 syncro, 2.4D, long 

Znowu kolejny koniec świata? Ile ich można przeżyć? Powoli zaczynam czuć się... hmmm, nieśmiertelny?

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
To i tak spoko, ja powoli zaczynam żałować że znowu mnie coś ominęło 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Obiecałem, obieałem i nie mam motywacji.
Musicie mnie zachecic.
Musicie mnie zachecic.
Byłem. Byłem w nowym miejscu. Okazało się, że nie umiem jeździć po kamienich.
Jasnowidze gadajo, że będzie druga fala korony.
Będzie strasznie, zombii na ulicach, psy i koty kopulujące razem, koniec promocji w Biedonce.
To wszystko już w listopadzie.
Będzie strasznie, zombii na ulicach, psy i koty kopulujące razem, koniec promocji w Biedonce.
To wszystko już w listopadzie.
Św Hildegarda (XI, XII wiek, żyjąca w Niemczech)
"Przed nadejściem komety wiele krajów zostanie ogarniętych przez biedę i głód. Potężny naród na oceanie (przypominam, że zakonnica żyła 300 lat przed Kolumbem), zamieszkały przez ludzi z różnych krajów zostanie całkowiecie zdewastowany. Ten naród będzie rozrywany kawałek po kawałku i starci swoje wpływy na rzecz silnego tygrysa i lwa (tygrysy to pewnie Azja, a Lew to Afryka(?)). Duża kometa spowoduje wystąpienie wody z oceanów.
Świat będzie opanowany przez wiele epidemii. Po czasie wielkiej komety potężny naród zostanie zniszczony przez trzęsienia Ziemi.
Wszytskie nadmorskie miasta zostaną zniszczone. Większość ludzi zginie w zagładzie, a ci, którzy przetrwają umrą od choroby."
Z grubsza tyle.
Miłych snów, jak zawsze.
"Przed nadejściem komety wiele krajów zostanie ogarniętych przez biedę i głód. Potężny naród na oceanie (przypominam, że zakonnica żyła 300 lat przed Kolumbem), zamieszkały przez ludzi z różnych krajów zostanie całkowiecie zdewastowany. Ten naród będzie rozrywany kawałek po kawałku i starci swoje wpływy na rzecz silnego tygrysa i lwa (tygrysy to pewnie Azja, a Lew to Afryka(?)). Duża kometa spowoduje wystąpienie wody z oceanów.
Świat będzie opanowany przez wiele epidemii. Po czasie wielkiej komety potężny naród zostanie zniszczony przez trzęsienia Ziemi.
Wszytskie nadmorskie miasta zostaną zniszczone. Większość ludzi zginie w zagładzie, a ci, którzy przetrwają umrą od choroby."
Z grubsza tyle.
Miłych snów, jak zawsze.
o kurdemontero pisze: ↑ndz sty 05, 2020 10:07 pmto jest film dla tych co nie jeżdżą w deszczu ,nie pchają się w lagier daleko od domu , nie topią itppiotrck pisze: ↑ndz sty 05, 2020 7:20 amlysy76 pisze: ↑sob sty 04, 2020 6:15 pmMam.
Ufoki jadą na drugą zmianę:
https://www.youtube.com/watch?v=l4AzXuxFE1U![]()
Mrokowi nie pokazujcie tego![]()
teraz trafiłem
piękne
ale bym cisnął
niemniej - goście wożą ze sobą młotki. Szanuję
Nie wiem jak z psami czy kotami ale założę się, że będą promocje w Biedronce

Korona też będzie zresztą.
***** USA
Mocno nadinterpretowalem przepowiednie. Oczywiscie dla Waszego dobra.
W listopadzie bedzie apel premiera o oddawanie krwi
Bardziej zastanswia mnie nowy problem o ktorym juz wspominalem. Reset 676, tak nazywaja to rosyjscy badacze. Ma zwiazek z sabotazem Arcebo, przebiegunowaniem, deszczem meteorytow i przepowiedniami Hildegardy.
Oj bedzie sie dzialo w 2024, a potem Apofis w 2029.

W listopadzie bedzie apel premiera o oddawanie krwi
Bardziej zastanswia mnie nowy problem o ktorym juz wspominalem. Reset 676, tak nazywaja to rosyjscy badacze. Ma zwiazek z sabotazem Arcebo, przebiegunowaniem, deszczem meteorytow i przepowiedniami Hildegardy.
Oj bedzie sie dzialo w 2024, a potem Apofis w 2029.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
I sama to na fejsie napisała?jradek pisze: ↑wt wrz 15, 2020 5:50 pmŚw Hildegarda (XI, XII wiek, żyjąca w Niemczech)
Z grubsza tyle.
Miłych snów, jak zawsze.

- goralski
-
- Kontaktowanie:
To wszystko nic, ważne że za 1.5 tygodnia konkurs kociołków i nalewek na orlu, wpadaj 

Rozważam
Jak się dostać do jury?

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Do żuri podejrzewam ciężko ale próbować mogą ponoć wszyscy, ja idę jako gapowicz - smakosz 

no to ufoki nam oko wydłubali
https://wideo.wp.pl/radioteleskop-z-obs ... 723155073v

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"