Jak Mroku pisał - kwestia subiektywna
Mi np istria leży, choć zamiast regionów lepiej porównywać poszczególne miejscowości
Moderator: moralez
Jak Mroku pisał - kwestia subiektywna
Też tak miałem. Potem Mroczny mi pokazał ujście rzeki 100 metrów od plaży i już mniej mnie urzekaalibia1112 pisze: ↑pn lis 20, 2023 9:52 pmMontenegro to taka piękniejsza i tańsza Chorwacja. Z pięknymi hotelami za 100euro z wszystkimi wygodami za nasza 4. Żarcie spoko. Styl jazdy autem mi pasujący. Zaraz po powrocie do polszy sprawdzałem ceny ich nieruchomosci. I dalej długo muszę oszczędzać![]()
pag to wyspa co ma ponad 30 km długości..alibia1112 pisze: ↑pn lis 20, 2023 9:48 pmMi w Chorwatów spadobala się podgora. Piękne miejsce.
![]()
![]()
W Pag bylismy bo polecali znajomi. Nadrobilismy z 300km i jakiś nas nie powaliło. Dobra voda to jakaś kolonia Polska czy coś takiego? Makarska wiecznie zatłoczona turystami. Najbardziej zawalona plaża na jakiej byłem. Lubię ludzkie towarzystwo, ale tam to przeginka w sezonie. Nie daleko jest super atrakcja- szklany tras widokowy w górach. Istria ciekawa turystycznie. Mam pamiątkę z Puli. Nie zaplacony parking. Po 4 latach zamiast może z 5 euro przyszlo w tamtym roku 175. Już teraz chce mi się szukać parkomatów
![]()
W Czarnogórze góry. Wąwóz Tary.Kabal pisze: ↑pn lis 20, 2023 11:30 pmTeż tak miałem. Potem Mroczny mi pokazał ujście rzeki 100 metrów od plaży i już mniej mnie urzekaalibia1112 pisze: ↑pn lis 20, 2023 9:52 pmMontenegro to taka piękniejsza i tańsza Chorwacja. Z pięknymi hotelami za 100euro z wszystkimi wygodami za nasza 4. Żarcie spoko. Styl jazdy autem mi pasujący. Zaraz po powrocie do polszy sprawdzałem ceny ich nieruchomosci. I dalej długo muszę oszczędzać![]()
![]()
Najfajniej na czarnogórskim wybrzeżu jest na Lusticy.
A w ogóle to dom na Bałkanach to bym se kupił nad Ochrydą.
tak, spadły po euro
Też na to zwróciłem uwagę. Chciałbym w PL kupować coś jakości jadalnej za ceny od mazeniaka.
Może to cena za transakcję a nie za kg?
Mówisz, że on kupuje spagetti na centymetry?Bratproroka pisze: ↑śr lis 22, 2023 3:40 pmMoże to cena za transakcję a nie za kg?
1 pomidor, 1 winogrono, 1 burak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość