i co będziesz wtedy robił z czasem? Jak tu w takim nowym nagrzewnice wymontować?

Moderator: moralez
W T5/T6 wytrzymują dłużej niż silnik.
Ale to kwadraciak. Choć wymiarami od Grand Caravana mniejszy (oprócz wysokości oczywiście). To jednak w kwadraciaku wykorzystanie tego wymiaru jest inne.
E chwila... Z dwoma rzędami siedzeń? W astro? jakoś nie mogę sobie wyobrazić... Ile tam jest długości bagażnika po podłodze, za drugim rzędem? Bo oglądając kiedyś te auta miałem wrażenie, że dość mało. Na pewno nie na enduro, i nawet po przekątnej to moja wyobraźnia go tam nie zmieściła
z rowerami w 5 osób, 2 enduraki juz tak nie wlezą nie ma huhu, do tego przednie koło jeśli jest 21 i duży skok zawiasu trzeba zdjąć bo na wysokość się nie mieścimisman pisze: ↑ndz gru 27, 2020 8:13 pmE chwila... Z dwoma rzędami siedzeń? W astro? jakoś nie mogę sobie wyobrazić... Ile tam jest długości bagażnika po podłodze, za drugim rzędem? Bo oglądając kiedyś te auta miałem wrażenie, że dość mało. Na pewno nie na enduro, i nawet po przekątnej to moja wyobraźnia go tam nie zmieściła![]()
Co mam napisać w tym wątku ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość