i 72 dziewice

Moderator: moralez
Mają mocno totalitarne zapędy jak się ich przyciśnie. Patrz reakcja na Covid.Kabal pisze: ↑śr lip 13, 2022 6:47 amZ tego co zrozumiałem, Zbychowie chodziło i to jaki mir, drogą naśladownictwa życzymy zaprowadzić tutaj![]()
Bo jak miałbym wybrać kraj skończony, to z wszystkich, które odwiedziłem, to zdecydowanie NZ.
Idealna pogoda (chłodniej niż AUS), idealna przyroda(nic nie próbuje Cię opierdolić żywcem, owadów przykrych też brak, piękne, zróżnicowane tereny, ocean itd), idealne zagęszczenie luda, który nie przejawia napinki.
Tam na pewno jest coś, co wyjdzie, gdyby tam zamieszkać, ale nie odkryłem nawet symptomów, podczas odwiedzinwybijmy komary i poprośmy 90% ludności kraju Polska (te 90% ) o emigrację i będziemy blisko
![]()
Pamietam, pare lat temu nie widziales tego w ten sposob. Gratuluje ewolucji emigranta.
Pamietasz jak sie zastanawiales czy nie sprzedac domu, a ja Ci mowilem zebys sie nie spieszyl. Mam nadzieje, ze teraz cieszysz sie, ze jednak nie sprzedales (chyba, ze mi cos umknelo)
taaa
ja a własciwie mój organizm ma specyficzne wymagania. Dla mnie pogod aw Polsvce oznacza ból. Przez jakieś 10-11 miesiecy. Zdecydowanie to musi być powyżej 26-28 stopni. No i woda - musi byc ciepla. Uwielbiam pływać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość