transport (laweta, cieazarowka) - tablica ogloszen
Moderator: moralez
Re: transport (laweta, cieazarowka) - tablica ogloszen
Tarnowskie Góry ----> okolice Krakowa, potrzebuje by mi ktoś klatkę do samuraia przywiózł jak by ktoś jakimś większym dostawczakiem gnał, ew. lawetą to bym był bardzo rad 

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
jak nic nie wynajdę to się odezwę.domel_syncro pisze:Będę w Ostrołęce wracając z Wilczych Ech. bede mogl zabrać ale to dopiero 19 czerwca.energy259 pisze:Ostrołęka --> Warszawa chłodnica do przerzucenia.

terrano II 2.7 TD 94"
Katowice-Gdańsk lub też po drodze i z powrotem AUTOLAWETA 1-2.LIPIEC +3miejsca 

SIARRA
Wartkowice , łódzkie - Rzeszów , potrzebuję przewieźć małą komodę 315/157/49
od czwartku do soboty muszę odebrać .
nie leci ktoś po trasie busikiem

nie leci ktoś po trasie busikiem

-
-
potrzebuję coś zabrać z miejscowości SZCZECINEK a odebrać WROCŁAW i okolica
drobiazg,jakieś 400 kilo żelastwa w jednym kawałku
proszę o info na PW lub tel
drobiazg,jakieś 400 kilo żelastwa w jednym kawałku

proszę o info na PW lub tel
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Odczuwam silną potrzebę przewiezienia małej osobówki na trasie Elbląg - Mrągowo... Gdyby ktoś, coś, na pusto....
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
Nieaktualne.
Ostatnio zmieniony śr lip 20, 2011 10:25 am przez Didymos, łącznie zmieniany 1 raz.
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
z białegostoku na lubelszczyzne nie jedzie ktos?
Ford- Family of fine cars.
2x V8 2xV6
Expedition, Explorer, Bronco II, F150
2x V8 2xV6
Expedition, Explorer, Bronco II, F150
potrzebuję przewieść maskę do auta z konina do lublina, nie wybiera się ktoś?
Jest tylko cienka czerwona linia między rozsądkiem, a szaleństwem
Jeep
Chevy Suburban
Jeep
Chevy Suburban
Jest ktoś z Nowej Soli ? Potrzebuję "oczu" lokalnie coby coś oblukały - potem pomogę zmętnić wzrok 

Patrol G-60 3,5D '75 => prawdopodobnie jedyny w PL 

bede przejezdzal, ale dopiero za tydzien... jesli bedzie aktualne, przypomnij sie przez PW za kilka dni.Fazi pisze:Jest ktoś z Nowej Soli ? Potrzebuję "oczu" lokalnie coby coś oblukały - potem pomogę zmętnić wzrok
------
nie bedzie ktos przypadkiem lecial w czwartek z wawy na slask/opolszczyzne? ewentualnie do czestochowy albo wielunia (czyli DK8 na wrocek)? potrzebuje przewiezc moje wlasne 4 litery, ale z pewnych wzgledow nie usmiecha mi sie podroz komunikacja publiczna...
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
potrzebuje przewieźć zderzak (kopia arb) z Wrocławia do Kielc
Jesli ktoś by jechał chętnie odwdzięcze się....
698870974
Jesli ktoś by jechał chętnie odwdzięcze się....
698870974
Jutro tj. piątek 2 września jadę z Jaworzna (niedaleko Katowic), przez Wrocław w okolice Sczecina busem. Autko gonię puste. wym. wys:190cm, szer: 170cm dł: 420 cm
Wracam tą samą trasą, ale z ładunkiem zajmującym większośc przestrzeni więc jedynie coś małego (jakieś 2 mosty lub skrzynia itp)
Jak coś to tel 600 850 634
Wracam tą samą trasą, ale z ładunkiem zajmującym większośc przestrzeni więc jedynie coś małego (jakieś 2 mosty lub skrzynia itp)
Jak coś to tel 600 850 634
RIP - Łada Niva - symfonia zaworów z nutką rozrządu
Live - Kia Asia Rocsta - skośnooki Jeep
Live - Kia Asia Rocsta - skośnooki Jeep
poszukuje transportu z francji, zlecenie platne.
prawdopodobnie w niedlugim czasie bede potrzebowal transportu z francji dla 1 lub 2 kompletow kol blizniaczych do ciagnika (czyli conajmniej 4 kola, maksymalnie 8, a moze sie zdarzyc, ze 6). tylne maja okolo 180 cm srednicy i okolo 50-60 cm szerokosci. wage trudno okreslic, sama opona wazy 110 kg, wiec mysle, ze jak dojdzie detka, felga i pierscien laczacy blizniaki, to spokojnie moze byc 250-300 kg sztuka. przod troche mniejszy, okolo 120-130 cm srednicy, 45-50 szerokosci i mysle, ze w 150-180 kg sie zamknie.
na razie jestem na etapie poszukiwania itd, natomiast moze sie zdarzyc, ze po umowieniu ze sprzedawca sprawa transportu zrobi sie pilna, dlatego pytam troche na wyrost. jesli komus sie zdarzaja puste powroty z francji lub zna kogos, kto wraca stamtad na pusto, to prosze o info.
ze wzgledu na wage i rozmiary w gre wchodzi conajmniej bus typu maxi (tylko bedzie problem z zaladunkiem), a najlepiej bus skrzyniowy lub jakas solowka - moze tez byc laweta, wazne zeby sie dalo zaladowac widlakiem kola lezace plasko na palecie, czyli nie powinno byc drzwi ograniczajacych szerokosc zaladunku ponizej 180 cm.
prawdopodobnie beda do zabrania z 2 miejsc (po 1 komplecie), ale postaram sie, zeby bylo to jak najblizej siebie. odbior w polsce najchetniej na A4, ale zasadniczo gdziekolwiek, byle nie na dalekiej polnocy.
jak ktos cos wie na temat mozliwosci realizacji takiego zlecenia, to prosze o info na prv.
prawdopodobnie w niedlugim czasie bede potrzebowal transportu z francji dla 1 lub 2 kompletow kol blizniaczych do ciagnika (czyli conajmniej 4 kola, maksymalnie 8, a moze sie zdarzyc, ze 6). tylne maja okolo 180 cm srednicy i okolo 50-60 cm szerokosci. wage trudno okreslic, sama opona wazy 110 kg, wiec mysle, ze jak dojdzie detka, felga i pierscien laczacy blizniaki, to spokojnie moze byc 250-300 kg sztuka. przod troche mniejszy, okolo 120-130 cm srednicy, 45-50 szerokosci i mysle, ze w 150-180 kg sie zamknie.
na razie jestem na etapie poszukiwania itd, natomiast moze sie zdarzyc, ze po umowieniu ze sprzedawca sprawa transportu zrobi sie pilna, dlatego pytam troche na wyrost. jesli komus sie zdarzaja puste powroty z francji lub zna kogos, kto wraca stamtad na pusto, to prosze o info.
ze wzgledu na wage i rozmiary w gre wchodzi conajmniej bus typu maxi (tylko bedzie problem z zaladunkiem), a najlepiej bus skrzyniowy lub jakas solowka - moze tez byc laweta, wazne zeby sie dalo zaladowac widlakiem kola lezace plasko na palecie, czyli nie powinno byc drzwi ograniczajacych szerokosc zaladunku ponizej 180 cm.
prawdopodobnie beda do zabrania z 2 miejsc (po 1 komplecie), ale postaram sie, zeby bylo to jak najblizej siebie. odbior w polsce najchetniej na A4, ale zasadniczo gdziekolwiek, byle nie na dalekiej polnocy.
jak ktos cos wie na temat mozliwosci realizacji takiego zlecenia, to prosze o info na prv.
Sprawa mała taka: jakieś 2,89 długości, 0,65 szerokości waga jakieś 10-12 kg opakowana w miękki pokrowiec. Deska windsurfingowa
Spoko na dach np można wrzucić
Kierunek: z Ruda Śląska do okolice Trójmiasta
Ktoś dałby radę w najbliższych dwóch-trzech tygodniach? Kwestia wszelkiej maści gratyfikacji (z wyjątkiem żony
) do dogadania oczywiście 

Kierunek: z Ruda Śląska do okolice Trójmiasta
Ktoś dałby radę w najbliższych dwóch-trzech tygodniach? Kwestia wszelkiej maści gratyfikacji (z wyjątkiem żony

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Z pod W-wy do Gdańska, tylny most do Elwooda. Sprawa pilna, kto pomoże?
Się te boćki nalatają... Elwood
@Blues, mogę ew. ściągnąć to na swoja umowę z DHL. Tyle, że normalne przesyłki to paleta 1200x800, za dłuższą pewnie mogą coś doliczyć. Jak chcesz mogę zapytać.
@Nahen, Tobie nie pomogę
A to dlatego, że kiedyś ściągałem bagażnik dachowy, to mi go z lekka spłaszczyli
Dechę mogą uje połamać.
@Nahen, Tobie nie pomogę

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
Luzio powoli planuję wycieczkę krajoznawczą na południe
Jak Troop zdechnie to wróce na desce Wisłą 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Potrzebuję przewieźć nieduży silnik z Gdyni do Elbląga lub Mrągowa....
Pozdrawiam!
Marcin
Marcin
Mogę coś do dyskoteki zabrać z Warsiawki, w piątek do południa, do Jeleniej Góry.
SALLAAA
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
13 X - KIelce- Gliwice- Wrocław- Jelenia Góra
16 X Jelenia Góra - Kielce
hilux na pusto, mozliwosc podpięcia lawety
16 X Jelenia Góra - Kielce
hilux na pusto, mozliwosc podpięcia lawety
Dzięki Kolego. Mam taka możłiwość, ale wystaje poza palete i liczą chore pieniądze.Piotrul pisze:@Blues, mogę ew. ściągnąć to na swoja umowę z DHL. Tyle, że normalne przesyłki to paleta 1200x800, za dłuższą pewnie mogą coś doliczyć. Jak chcesz mogę zapytać.
@Nahen, Tobie nie pomogęA to dlatego, że kiedyś ściągałem bagażnik dachowy, to mi go z lekka spłaszczyli
Dechę mogą uje połamać.
Się te boćki nalatają... Elwood
spróbuj w pekaesie:
http://www.pekaes.com.pl/pl
realizują różne dziwne przesyłki często w normalnych pieniądzach.
http://www.pekaes.com.pl/pl
realizują różne dziwne przesyłki często w normalnych pieniądzach.
Autobus czerwony...
http://www.explopedia.net
http://www.explopedia.net
O przypomniało mi się.
Wejdź na DSV.
Oni czasami mieli przebłyski w cenach, ale bez regół...
Wejdź na DSV.
Oni czasami mieli przebłyski w cenach, ale bez regół...

SALLAAA
- Damian
-
- Kontaktowanie:
potrzebuję w tygodniu przetransportować most napędowy z wahaczami wzdłużnymi i z piastami z Gliwic, od Ciepłego, do Warszawy, do Raszyna (wlot gierkówką przez Janki)
rekompensata przewidziana, auta z avatara nie mogę złożyć do kupy...
rekompensata przewidziana, auta z avatara nie mogę złożyć do kupy...
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR