no w hujdają mają bateryjki do wymiany za raptem 900 mil $ https://www.green-news.pl/1616-kilkanas ... -serwisowa i wycofuje kone z rynku https://e-mobilni.pl/2020/12/21/hyundai ... -z-rynku/ ale to i tak pikuś , lepszy pożar powoduje wilgoć https://moto.pl/MotoPL/7,88389,25954321 ... lonac.html , hujdaj bierze przykład z bmw i też dokonuje samopodpalenia w obronie idei .....
karwa a kiedyś taki synonim bezawaryjności , a teraz jedzie na legendzie
hyundai płonie
Moderator: moralez
hyundai płonie
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- Misiek Cypr
-
Re: hyundai płonie
Znajomym splonely 3 BMW, takie w lizingu, słowem poniżej 3 lat. Hyundai stoi w garażu pod moim mieszkaniem, czy mam się już bac?

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
profilaktycznie zalej wodą po dachMisiek Cypr pisze: ↑sob mar 06, 2021 8:21 pmZnajomym splonely 3 BMW, takie w lizingu, słowem poniżej 3 lat. Hyundai stoi w garażu pod moim mieszkaniem, czy mam się już bac?![]()
![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Jak taki ekologiczny elektryk płonie, to robi to w jakiś ekologiczny sposób czy emituje toksyczne szkodliwości w przestrzeń? 

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
- Misiek Cypr
-
Kluczus, maly problem. Pancia mieszka na tym samym piętrze co ja. Pancia, szpetna nie jest, ale jakos wdziękami nie kusi mych zmyslow, natomiast, jej małżonek, jest calkiem spoko gościem i na moto razem latamy czasem. Czesciej jednak garazowki uskuteczniamy. Mój blokhaus, zresztą z garazowek slynie i nie ma tygodnia bez...klucz13 pisze: ↑sob mar 06, 2021 8:41 pmprofilaktycznie zalej wodą po dachMisiek Cypr pisze: ↑sob mar 06, 2021 8:21 pmZnajomym splonely 3 BMW, takie w lizingu, słowem poniżej 3 lat. Hyundai stoi w garażu pod moim mieszkaniem, czy mam się już bac?![]()
![]()
![]()

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
to zalej ciepłą a na dachu zrobicie sobie barek, do tego jakieś dwie nimfy ( nie koniecznie błotne ) i będzie w pytęMisiek Cypr pisze: ↑sob mar 06, 2021 9:24 pmKluczus, maly problem. Pancia mieszka na tym samym piętrze co ja. Pancia, szpetna nie jest, ale jakos wdziękami nie kusi mych zmyslow, natomiast, jej małżonek, jest calkiem spoko gościem i na moto razem latamy czasem. Czesciej jednak garazowki uskuteczniamy. Mój blokhaus, zresztą z garazowek slynie i nie ma tygodnia bez...klucz13 pisze: ↑sob mar 06, 2021 8:41 pmprofilaktycznie zalej wodą po dachMisiek Cypr pisze: ↑sob mar 06, 2021 8:21 pmZnajomym splonely 3 BMW, takie w lizingu, słowem poniżej 3 lat. Hyundai stoi w garażu pod moim mieszkaniem, czy mam się już bac?![]()
![]()
![]()
![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii