Tablice, "opiekunowie" itp

Bo carnet pewnie jest niezbędny?
Moderator: Misiek Bielsko
paliwo jest mega tanie, ale z tymi 12gr/l to przekoloryzowałeśCZOBI pisze: paliwo 12gr/l
jestem z ciebie dumnyLANDEK pisze:Już znalazłem
koloniuniu w żyć wadź se te cukierki a Libii obąwiązyuję całkowita abstynencja chyba żeś pracownikiem najemnym i masz to tylko na wałasny użytek, ale to jest stosowny wpis w paszporcieziro pisze:Witam.
Jak koledzy z używkami w Libii np. cukierki z likierem? Mozna co nieco wieczorem czy abstynencja przez cały wyjazd ?
Pozdrawiam
Robert ZIRO Pest
a potem moze byc tak :lesio jeep pisze:co do napoi to wszystko mozna tylko dyskretnie
i z glowa np wlewajac do butelek po wodzie
za duzo propagandy czytaszflip pisze:a potem moze byc tak :lesio jeep pisze:co do napoi to wszystko mozna tylko dyskretnie
i z glowa np wlewajac do butelek po wodzie
http://www.worldpressphoto.org/index.ph ... width=high
Celnik w Ra's Ajdir przetrzepał mi całe auto w poszukiwaniu promili. Na Twoim miejscu podarowałbym sobie próby przemytu - szkoda nerwów. Chyba że kolega musiziro pisze:Witam.
Jak koledzy z używkami w Libii np. cukierki z likierem? Mozna co nieco wieczorem czy abstynencja przez cały wyjazd ?
Pozdrawiam
Robert ZIRO Pest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości