eeee tam....mazeno pisze:nic ci sie nie udalo - to nam sie udalo: skasztanic watek)

Moderator: Misiek Bielsko
eeee tam....mazeno pisze:nic ci sie nie udalo - to nam sie udalo: skasztanic watek)
Absolutnie prawda, Europa jest nadal warta grzechu, jedynie moim zdaniem nie wymaga specjalnego doposażenia samochodu ponad standart. Inną sprawą jest sprzęt biwakowy, a lodówka z zimnym piwem mieści się nawet w jimnim.Tu sie nie zgodze, jezdze po Europie, bo uwazam ze jest warta obejrzenia.
Afryka i owszem tez czeka,
Samochod jest zawsze srodkiem do celu , a nie celem...
ajast pisze:Absolutnie prawda, Europa jest nadal warta grzechu, jedynie moim zdaniem nie wymaga specjalnego doposażenia samochodu ponad standart. Inną sprawą jest sprzęt biwakowy, a lodówka z zimnym piwem mieści się nawet w jimnim.Tu sie nie zgodze, jezdze po Europie, bo uwazam ze jest warta obejrzenia.
Afryka i owszem tez czeka,
Samochod jest zawsze srodkiem do celu , a nie celem...
kilka lat wstecz bylismy ze znajomymi na Korsyce, my Tyranem oni Octavia kombi.raulf pisze:Ale idąc tym tokiem, to wygodniej w ogóle plackiem jechać. Zawias wygodny, cisza, spokój, prowadzi się jednym palcem, a jak się nie da jechać bo wertepy, to zawracasz. A ja kurcze za zawracaniem, to nie przepadam za bardzo, wolę do przodu
Otóż tokapec pisze:Lepiej na tydzien niz wcale.
z Berlina? jaki to był miesiąc?Wojtek_W pisze:Nie pamietam ile placilismy dokladnie, ale z 50 zeta chyba.
Kabal pisze:Wojtek, gdzie wyszukujesz takich okazji? Ja raz gdzieś trafiłem przelot bezpośrednio do Maroka tam i nazad jakoś poniżej 200 zł od twarzy i nie zarezerwowałem, a później już nie mogłem odkopać gdzie i jak mi się to udawało. Też mam chęć jakoś po taniości tam skoczyć poszwędać się kilka dni i wrócić, bo mam [cenzura].owe pajero
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość