Albania
Moderator: Misiek Bielsko
Też tam planuję w tym roku być.Zibi pisze:Małe pytanko - czy ktoś w macedonii wyjechał na saluńską glavę? ( oczywiście do ogrodzenia wojskowego) i druga kwestia - przełęcz jakupicka z górnego jabulciste - ma ktoś może tracka? rysuję sam w googlach ale słabo widac leśne drogi a nie będę miał tyle czasu aby tam błądzić.
Kiedy jedziesz? Jeśli po mnie, to może coś podpowiem, jeśli przede mną to może Ty udzielisz mi wskazówekZibi pisze:no to własnie o tym piszę.
W nawiązaniu do swojego pytana odnośnie pozwoleń. Odpisali mi z parku Pelister. Planują wprowadzić opłaty za wjazd na teren Parku, na razie pozwolenia są jeszcze wydawane za darmo, ale nie wiadomo kiedy to się zmieni...To i ja zapytam o Macedonię. Czy oprócz Pelisteru (Baba) są potrzebne jakieś pozwolenia na wjazd na górki w Macedonii?
Z tego co pisaliscie to gdzieś w Bitoli się załatwia to pozwolenie na Babe. W jakich godzinach jest otwarte to cos i co to takiego. Próbowałem odnaleźć te informacje na stronach Parku Narodowego, ale nic nie znalazłem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość