Wyprawa na Rumunie :)
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Wyprawa na Rumunie :)
a kogo to? to jest temat o rumunii - chyba, ze chcesz się przyłączyć.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
-
-
...
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 4:39 pm przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 2 razy.
gołębica stratosferyczna
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Boże - zaraz się zaczną przechwałki gdzie to kto nie był, i jakim trupem objechał ten wyjazd
Ja ostatnio pojechałem na rowerze po piwo do sklepu, bo mi się nie chciało szukać kwitów parcha - czy wg. forumowego słownika to już była wyprawa, czy jeszcze wycieczka ?

Ja ostatnio pojechałem na rowerze po piwo do sklepu, bo mi się nie chciało szukać kwitów parcha - czy wg. forumowego słownika to już była wyprawa, czy jeszcze wycieczka ?

y60 autobus, czerwony.
Darek Elwood pisze:Jadę tam golfem II w dieslu w lipcu.
Dziękuję.

Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
toż napisali ,że jadą na Rumunie tylko nie napisali dokądgruszkin pisze:na rumunkę można wsiąść, a jedzie się do Rumunii

Pytanie zasadnicze: Czy Rumun jest w dobrej kondycji? Bo jak nie, to wyprawi się mu pogrzeb. 

Blazer 99'
może dosyć już tej pastwy nad niefortunnie użytym "na", straszycie ludzi którzy chcieli by zrealizować offrołdową wyprawę/wycieczkę po Rumunii.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
A jak długo to planowałeś ? Pytam , bo nie wiem jak Cię (twoją hmm ..... podróż ) zdefiniować .....Darek Elwood pisze:Jadę tam golfem II w dieslu w lipcu.
Przy okazji Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Turcja, Irak... mam nadzieję, że golf się nie zesra na dębowo, bo jadę z małżonką (Rosja i Białoruś też będzie).
Na oponach szosowych jadę.
Dziękuję.
Monty 3.1 td - historia....
Plecak wyprawowy
coś na dwóch kólkach też ....
Plecak wyprawowy
jemu obojętne, byle pogwiazdożyćblublu1 pisze:A jak długo to planowałeś ? Pytam , bo nie wiem jak Cię (twoją hmm ..... podróż ) zdefiniować .....Darek Elwood pisze:Jadę tam golfem II w dieslu w lipcu.
Przy okazji Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Turcja, Irak... mam nadzieję, że golf się nie zesra na dębowo, bo jadę z małżonką (Rosja i Białoruś też będzie).
Dziękuję.
Wiem wiem , ale definicja to definicja . Gdzieś te Jego podróz trzeba zaszufladkować.....bert pisze:jemu obojętne, byle pogwiazdożyćblublu1 pisze:A jak długo to planowałeś ? Pytam , bo nie wiem jak Cię (twoją hmm ..... podróż ) zdefiniować .....Darek Elwood pisze:Jadę tam golfem II w dieslu w lipcu.
Dziękuję.
Monty 3.1 td - historia....
Plecak wyprawowy
Plecak wyprawowy
-
-
...
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 4:38 pm przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 2 razy.
obiecujesz... zresztą co to ma za znaczenie tyle razy obiecywałeś i nie dotrzymywałeśDarek Elwood pisze:Każdy ma swój motyw do... oceny innych.
Ja sobie nie pogwiazdorzę tym razem (choć nie widzę w tym nic złego).
Gwiazdorzę na wyprawach...![]()
I czy się to komu podoba, w kilku wziąłem udział...![]()
Konkludując.
Co dla jednego jest wyprawą, dla drugiego wycieczką.
Każdy ma swój ME.
Szczerze, to moim zdaniem 80% "rozmów" z tego działu można by przenieść do turystyczne, albo do towarzyskich.
Mojej podróży nie trzeba szufladkować. Droga jest celem. Trudno jest opisać zapach wiatru.
Dziękuję.
P.S.
Spoko...
O moich wycieczkach, już nie poczytacie.
-
-
...
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2014 4:38 pm przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 2 razy.
rzecz w tym, bo wyraźnie nie rozumiesz, że wcinasz się w każdy bez mała temat i gwiazdorzysz swoimi "przewagami".Darek Elwood pisze:Nigdy nie pisałem na 3po3 o wycieczkach.
Nie mam więc czego obiecywać.
Pisanie o wyprawach zresztą też się skończyło.
Z prostego powodu. Więcej wypraw nie będzie.
Pisz sobie o swoich wyprawach, wycieczkach, od tego wszak jest forum, załóż sobie stosowne tematy i pisz ile wola.
-
-
Ktoś tu się zdaje się "wciął" przede mną (cała lawina) i dodałem swój komentarz.
Zawsze komuś jednak zabraknie poczucia humoru.
Zawsze komuś jednak zabraknie poczucia humoru.
-
- jestem tu nowy...
Jestem na etapie zmiany auta jak wszystko dobrze pójdzie i zdążę go dokładnie przetestować, to myśle są ja bym był chętny,tez z Krakowa 

-
- jestem tu nowy...
Mam nadzieje, ze sobie poużywaliście i jest Wam generalnie lepiej i lżej na sercu
. Moj mail akurat mnie sie podoba
I nasza " wyprawa " tez
i akurat mam ochote jechac " na " a nie " do " Rumunii
Ot tak sobie wymyslilam 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia
Gosia

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia

Gosia
Fakt, iż mam kogoś w d**ie upoważnia mnie do demonstrowania tego
.

czyli gdzie na rumunie? bo może to jednak wyprawa? 

Dejże spokój Gruchu...
Co wyprawa a wycieczka ustalone na poprzednich stronach.
No chyba, że wprowadzasz nowe pojęcie:
Wyjazd.

Co wyprawa a wycieczka ustalone na poprzednich stronach.
No chyba, że wprowadzasz nowe pojęcie:
Wyjazd.

Wujek Dobra Rada 

ekspedycja
Veto!gruszkin pisze:ekspedycja
Ekspedycja jest moja!
Przynajmniej dzisiaj wieczór po banany do lidla

Nie ważne czym lecz gdzie i z kim!
pielgrzymka

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
ekskursja