.
Moderator: Misiek Bielsko
Re: lansik w pedalarnii
.
Ostatnio zmieniony pt paź 10, 2014 11:39 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
kropkarze jedni... to co tam 

Ostatnio zmieniony wt paź 14, 2014 7:55 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony pt paź 10, 2014 11:40 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
mazeno pisze:...
moj komunikat jest prosty.
pedalarnia gada, mazeniak pozuje.
i wsio.

Disco 300 ES
mazeno pisze:a gowno - bo tutaj zaden z was nie byl i nigdy nie bedzie, chocbyscie sie zesrali, a jest was wiecej niz 45 tysiecy.
taki jestem zajebisty.
Tu też niewielu było, a widoki równie ciekawe, że nie wspomnę o tym, iż deko wyżej

Faaaak, tylko nie wiem, czy mogę takie nieobrobione foty wstawiać...

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
.
Ostatnio zmieniony pt paź 10, 2014 11:53 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Ostatnio zmieniony pt paź 10, 2014 11:39 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
.
Ostatnio zmieniony sob paź 11, 2014 12:21 am przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
żałosny sie robisz mazeniak na starość.
ale...mam to gdzieś. chcesz robić z pajaca to se rób.
parówo.

ale...mam to gdzieś. chcesz robić z pajaca to se rób.
parówo.

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
.
Ostatnio zmieniony pt paź 10, 2014 11:40 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
wkręcili Cię jak gimnazjalistę
to gatunek pospolity, nadaje się do produkcji lin konopnych co najwyżej
to gatunek pospolity, nadaje się do produkcji lin konopnych co najwyżej

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
O kuva jest źle... Najdalej patrolem byłem nad morzem. Polskim.
I nie rozumiem, czemu się dziewczynki (mazeniak z kazachem) spuszczacie nad tymi fotkami w rawach - jak jesteście takie kozaki fotografczne, to pstykajcie w jotpegach. Wszak dobre zdjęcia bronią się same
I nie rozumiem, czemu się dziewczynki (mazeniak z kazachem) spuszczacie nad tymi fotkami w rawach - jak jesteście takie kozaki fotografczne, to pstykajcie w jotpegach. Wszak dobre zdjęcia bronią się same

y60 autobus, czerwony.
ha jestem kozak, bo robie w jpgWowos pisze:O jak jesteście takie kozaki fotografczne, to pstykajcie w jotpegach. Wszak dobre zdjęcia bronią się same

z lenistwa, bo RAW trzeba obrobic, nie zyje z robienia zdjec, a mnie sie podoba co wychodzi z aparatu.
Jakis czas temu kolega (dosc znany fotograf obecnie) powiedzial zebym zdjecie robil tak ( w ramach mozliwosci aparatu) aby wymagalo pozniej jak najmniejszej obrobki, a kadr powinien byc "zostawiony na sztywno" ...
Obecnie to juz nie jest fotografia tylko zawody kto lepiej obsluguje i zna fotoszopa...
Jednym sie to podoba a innym nie...
Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl
-
-

Ostatnio zmieniony wt paź 14, 2014 7:56 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Grześ właśnie o to mi chodziło - lansują się na miszczów fotografii, a później siedzą po nocach i przesuwają suwaczki, żeby było ładniegrzes pisze:ha jestem kozak, bo robie w jpgWowos pisze:O jak jesteście takie kozaki fotografczne, to pstykajcie w jotpegach. Wszak dobre zdjęcia bronią się same![]()
z lenistwa, bo RAW trzeba obrobic, nie zyje z robienia zdjec, a mnie sie podoba co wychodzi z aparatu.
Jakis czas temu kolega (dosc znany fotograf obecnie) powiedzial zebym zdjecie robil tak ( w ramach mozliwosci aparatu) aby wymagalo pozniej jak najmniejszej obrobki, a kadr powinien byc "zostawiony na sztywno" ...
Obecnie to juz nie jest fotografia tylko zawody kto lepiej obsluguje i zna fotoszopa...
Jednym sie to podoba a innym nie...

Edit - Elwood - jak miałeś nalepki, to zbyt pedalsko

y60 autobus, czerwony.
-
-

Ostatnio zmieniony wt paź 14, 2014 7:58 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
mazeno pisze:dzery, inni to nawet dowcipni sa - ty jestes bezdennie nudny.
jak kazdy pedalski cenzor.
No cóż, dopasowuję się tylko do poziomu interlokutora, żeby rozumiał co się do niego pisze.
Disco 300 ES
Jesteś najzajebistszy z zajebisych, ale karwa w Thule nie byłeś, i nie mam tu na myśli bagażnika dachowego.mazeno pisze:a gowno - bo tutaj zaden z was nie byl i nigdy nie bedzie, chocbyscie sie zesrali, a jest was wiecej niz 45 tysiecy.
taki jestem zajebisty.
Gdzie to jest, to może se wygooglujesz w necie, bo pewnie nawet nie kojarzysz jaki to rejon świata znafco-podrózniku.
Swoją najzajebistszą terenówką tam się raczej się nie doturlasz.
Ja, pedał, jeden z tych 45 tysi. byłem tam osobiście, a ty nigdy nie będziesz choćbyś się zesrał.
-
-

Ostatnio zmieniony wt paź 14, 2014 7:59 am przez Darek Elwood, łącznie zmieniany 1 raz.
.