Jasne, dlatego nie krytykuje. Zwracam jedynie uwage na to, ze nie mozna znowu tak gloryfikowac. Przesada w kazda strone nie jest wskazana.Mroczny pisze:
zważ z jakiego pułapu startowali..
RUMUNIA 2017
Moderator: Misiek Bielsko
Re: RUMUNIA 2017
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
wreszcie zawisły foty z 2016
http://njz.pl/Romania_trek.html
a na ten rok plany od 4 lipiec do 30 sierpień
http://njz.pl/Romania_trek.html
a na ten rok plany od 4 lipiec do 30 sierpień
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Sądzę z tematu, że moda na Rumunię wygasa, w zasadzie dobrze.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
-
Nie wygasa. Nadal jezdzi tam w cholere ludzi z pseudo firmami 4x4 i ryja rumuna drogi dojazdowe do lasow i pol.bert pisze:Sądzę z tematu, że moda na Rumunię wygasa, w zasadzie dobrze.
Pajero 92 2,5 TD 

A właśnie, jak to jest? Na komercyjnych imprezach jest zawsze komplet, albo prawie komplet ludzi. Jak człowiek chce znaleźć kompana, albo dwóch do jakiejś wycieczki stawiając prawie zerowe wymagania to jest problem, nikt nie chce jechać. Piszę tu nie tylko o swoich doświadczeniach.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Może właśnie brak tych wymagań jest przyczyną. Ja mam odwrotne doświadczenia.
Komerchy nie lubię.
Komerchy nie lubię.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
-
Moge gdzies pojechac z toba jak wybecalujesz 2 tysjradek pisze:A właśnie, jak to jest? Na komercyjnych imprezach jest zawsze komplet, albo prawie komplet ludzi. Jak człowiek chce znaleźć kompana, albo dwóch do jakiejś wycieczki stawiając prawie zerowe wymagania to jest problem, nikt nie chce jechać. Piszę tu nie tylko o swoich doświadczeniach.

Pajero 92 2,5 TD 

- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Taki komercyjny przewoźnik poprowadzi, pokaże gdzie spać, co fotografować... A Ty jak chcesz przekonać do siebie, skoro niczego nie oczekujesz w zamian ? Możliwe, że sława jeszcze nie tajradek pisze:A właśnie, jak to jest? Na komercyjnych imprezach jest zawsze komplet, albo prawie komplet ludzi. Jak człowiek chce znaleźć kompana, albo dwóch do jakiejś wycieczki stawiając prawie zerowe wymagania to jest problem, nikt nie chce jechać. Piszę tu nie tylko o swoich doświadczeniach.

y60 autobus, czerwony.
Witam,
Odświeżę nieco temat. Ja planuję wyruszyć 15 lipca i chyba wykruszył mi się kompan. Czy jest ktoś chętny ? Wyjazd z dzieciakami (8 + 10), jak ktoś już wcześniej wspomniał bez jakichś wymagań. Mam snorka, wyciągarkę, hi-lifta, jakieś płyty pod silnikiem i jęczące dzieci w samochodzie, gdy jedziemy po asfalcie. Jak jest błoto i woda, to
Więc do Rumunii po asfalcie, a potem ile się da poza nim. Chętnie Maramuresz, bo w centralnej części byłem rok temu.
Ktoś chętny ? wyjazd na 9 dni (dwa weekendy + 5 dni)
Pozdrawiam
Piotrek
Odświeżę nieco temat. Ja planuję wyruszyć 15 lipca i chyba wykruszył mi się kompan. Czy jest ktoś chętny ? Wyjazd z dzieciakami (8 + 10), jak ktoś już wcześniej wspomniał bez jakichś wymagań. Mam snorka, wyciągarkę, hi-lifta, jakieś płyty pod silnikiem i jęczące dzieci w samochodzie, gdy jedziemy po asfalcie. Jak jest błoto i woda, to

Pozdrawiam
Piotrek
Byłem w Rumuni dwa razy z ekipa z jeep.org.pl ale nasze forum padło.
Piszę tutaj bo może ktoś tu zerknie i odpisze, ale innych chętnych też zapraszam.
W sierpniu w długi wekend lub ostatni tydzień sierpnia. Trasa Bukowina, czyli zaraz za Maramuresz od granicy. Chętni są?
Piszę tutaj bo może ktoś tu zerknie i odpisze, ale innych chętnych też zapraszam.
W sierpniu w długi wekend lub ostatni tydzień sierpnia. Trasa Bukowina, czyli zaraz za Maramuresz od granicy. Chętni są?
WG RHD 4.7V8 HO lift 4" kostka, winda...
-
- jestem tu nowy...
Ktoś się jeszcze wybiera z majowego składu? Ekipa filmowa z tej strony, bo po nicku to dość niejasne
. Mi by wstępnie termin pasował. Pilota się zapytam, bo on tylko na jeeporgu siedzi.

Wybiera, wybiera ...andrzejpetr pisze: ↑pn lip 03, 2017 7:33 amKtoś się jeszcze wybiera z majowego składu? Ekipa filmowa z tej strony, bo po nicku to dość niejasne. Mi by wstępnie termin pasował. Pilota się zapytam, bo on tylko na jeeporgu siedzi.
Tylko z terminami nie idzie ładu dojść.
Rapez tylko sierpień. Ja, tylko lipiec. Eloy ... Eloy ma dać znać do wtorku, czyli do jutra.
Aaaa ... na Jeep.orgu NIKT nie siedzi

Org padł jak Felka koń i nie wiadomo czy się podniesie.
***** USA
-
- jestem tu nowy...
W tym kontekście o pilocie pisałem właśnie, bo się nie zanosi by jeeporg ruszył w najbliższym czasie.Aaaa ... na Jeep.orgu NIKT nie siedzi.
Org padł jak Felka koń i nie wiadomo czy się podniesie.
O... super że tutaj jesteście bo na tym forum chyba wszyscy śpią
Tak jak pisałem wyżej fajnie by było spotkać się raz jeszcze w tym roku.
Dlaczego myślę o sierpniu...? Muszę nazbierać kasy, trochę Jeepa naprawić bo cały czas coś przekładam na potem nigdy nie jest w 100% sprawny, pewniejsza pogoda...
Nie mam stricte wybranego terminu; zaproponowałem tydzień sierpnia gdzie wtorek jest wolny czyli 15 sierpnia. Można pojechać w czwartek wieczór- piątek i urlop tylko na dwa dni, trasa zaliczona będzie. Lub cały ostatni tydzień sierpnia. Chciałbym jechać jak pogoda będzie pewna choć wiem, że dla wszystkich może to być nie możliwe. Ja mogę zdecydować się do 2-3 dni wcześniej w obojętnym sierpniowym terminie.
Jeśli ten wyjazd by nie doszedł do skutku to chcę Wam zaproponować Ukrainę w wrześniu lub w październiku.
Trasę mam w formie papierowej i na gps. Jechałem nią rok temu i jest piękna, sądzę że piękniejsza niż Rumuńska.
I tutaj nie przeszkadzał by deszcz bo wszędzie są kamienie (prawie wszędzie). Winda prawie zbędna.
Jechałem tą trasę z linku http://wyprawy-4x4.at.ua/load/off_roado ... 17/1-1-0-1 (nikogo nie reklamuję).
Jeśli większość będzie chciała możemy przejechać trasę z organizatorem ale wtedy 150 euro od auta nie nasze.
Trzeba mieć paszport i zieloną kartę...itd.
Jednak jestem za Rumunią a Ukraina może za rok...?
Pozdrawiam i czekam na rozwój wydarzeń.

Tak jak pisałem wyżej fajnie by było spotkać się raz jeszcze w tym roku.
Dlaczego myślę o sierpniu...? Muszę nazbierać kasy, trochę Jeepa naprawić bo cały czas coś przekładam na potem nigdy nie jest w 100% sprawny, pewniejsza pogoda...

Nie mam stricte wybranego terminu; zaproponowałem tydzień sierpnia gdzie wtorek jest wolny czyli 15 sierpnia. Można pojechać w czwartek wieczór- piątek i urlop tylko na dwa dni, trasa zaliczona będzie. Lub cały ostatni tydzień sierpnia. Chciałbym jechać jak pogoda będzie pewna choć wiem, że dla wszystkich może to być nie możliwe. Ja mogę zdecydować się do 2-3 dni wcześniej w obojętnym sierpniowym terminie.
Jeśli ten wyjazd by nie doszedł do skutku to chcę Wam zaproponować Ukrainę w wrześniu lub w październiku.
Trasę mam w formie papierowej i na gps. Jechałem nią rok temu i jest piękna, sądzę że piękniejsza niż Rumuńska.
I tutaj nie przeszkadzał by deszcz bo wszędzie są kamienie (prawie wszędzie). Winda prawie zbędna.
Jechałem tą trasę z linku http://wyprawy-4x4.at.ua/load/off_roado ... 17/1-1-0-1 (nikogo nie reklamuję).
Jeśli większość będzie chciała możemy przejechać trasę z organizatorem ale wtedy 150 euro od auta nie nasze.
WG RHD 4.7V8 HO lift 4" kostka, winda...
UA, druga połowa września, październik ... im wcześniej, tym ... cieplej ...rapez pisze: ↑pn lip 03, 2017 2:50 pmO... super że tutaj jesteście bo na tym forum chyba wszyscy śpią![]()
(..)
Zakładam że albo zbankrutuję, albo odbiję się od dna.
Zresztą, tak jak rozmawialiśmy ...
***** USA
-
- jestem tu nowy...
Też tak myślę.Tak jak pisałem wyżej fajnie by było spotkać się raz jeszcze w tym roku.
Dobry termin, zawsze to dzień urlopu można zaoszczędzić.zaproponowałem tydzień sierpnia gdzie wtorek jest wolny czyli 15 sierpnia
2-3 dni to może być mało, ale tydzień wcześniej dla mnie wystarczy.Ja mogę zdecydować się do 2-3 dni wcześniej w obojętnym sierpniowym terminie.
Też jestem za kontynuacją Rumunii na ten rok, a w 2018 Ukraina. Paszport musze wyrobić, nie chce mi się w kolejkach wakacyjnych stać do urzędu. Chyba że z tymi kolejkami to mi się wydajeJeśli ten wyjazd by nie doszedł do skutku to chcę Wam zaproponować Ukrainę w wrześniu lub w październiku.
Może jednak zrobię ten paszport na wszelki w.UA, druga połowa września, październik ... im wcześniej, tym ... cieplej ...
Zbych, możliwe, że będziemy kręcić z Ba wyjazd na UA we wrześniu. Info się pojawi gdzie trzebaZbychoS pisze: ↑śr lip 05, 2017 4:04 pmUA, druga połowa września, październik ... im wcześniej, tym ... cieplej ...rapez pisze: ↑pn lip 03, 2017 2:50 pmO... super że tutaj jesteście bo na tym forum chyba wszyscy śpią![]()
(..)
Zakładam że albo zbankrutuję, albo odbiję się od dna.
Zresztą, tak jak rozmawialiśmy ...

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
a poszli z tą Ukraina na Ukrainę 
No
a ja jutro ruszam do R, jak się mi nie znudzi (albo pogoda nie wkurzy) to do końca sierpnia

No
a ja jutro ruszam do R, jak się mi nie znudzi (albo pogoda nie wkurzy) to do końca sierpnia
Nnooo ... jedziemy. Taką przynajmniej mam nadzieję.PIWO pisze: ↑wt cze 20, 2017 6:44 pmWitam,
Odświeżę nieco temat. Ja planuję wyruszyć 15 lipca i chyba wykruszył mi się kompan. Czy jest ktoś chętny ? Wyjazd z dzieciakami (8 + 10), jak ktoś już wcześniej wspomniał bez jakichś wymagań. Mam snorka, wyciągarkę, hi-lifta, jakieś płyty pod silnikiem i jęczące dzieci w samochodzie, gdy jedziemy po asfalcie. Jak jest błoto i woda, toWięc do Rumunii po asfalcie, a potem ile się da poza nim. Chętnie Maramuresz, bo w centralnej części byłem rok temu.
Pozdrawiam
Piotrek
Ja w piątek mam zamiar ruszyć, przenocować jedną noc samotnie pod gwiazdami.
Może ? Berta też uda się spotkać

Byłaby okazja piwko wypić i zweryfikować wyobrażenia o osobie ...

Wysyłam ( Bertowi ) phona na priva.
Także jak komuś pasi miejsce, czas i towarzystwo ... zapraszam.
***** USA
ktoś w przyszłym tygodniu wybiera się na parę dni ?
kusi mnie ....
raczej apusenii
raczej niespieszno
kusi mnie ....
raczej apusenii
raczej niespieszno
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Ja jadę 20-24 lipiec, okolice bukoviny i maramcośtam, 3 osoby któtką vitarą 

15-22.07, głównie Bukowina, ekipa 40+, w Patrolu Y60. Stałego towarzystwa nie szukamy. Okazjonalnie czemu nie.
Sławekk, Y60
Jakoś na Bukowinę mnie nie ciągnie , jeszcze też zależy gdzie ?
jadę z żoną która powiedzmy to , w pełni sprawna na tą chwilę nie jest
i wolę mieć kogoś przy sobie w razie "W"
i tyle....
jadę z żoną która powiedzmy to , w pełni sprawna na tą chwilę nie jest
i wolę mieć kogoś przy sobie w razie "W"
i tyle....
gg4987422
LR D2 -skurwiel
LR D2 -skurwiel