RUMUNIA 2019
Moderator: Misiek Bielsko
RUMUNIA 2019
coraz bliżej
tak sobie patrzę i kurna tam jest to COŚ
z kilku lat fotki poskładane
http://njz.pl/2019/rom/fot/fotind.html
tak sobie patrzę i kurna tam jest to COŚ
z kilku lat fotki poskładane
http://njz.pl/2019/rom/fot/fotind.html
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
-
- jestem tu nowy...
Re: RUMUNIA 2019
Jak mnie się to podoba!!! Pozdro!!!
4runner. 5vz-fe. Aisin A340. LPG.
Niewiadów n126n.
GSX-R 750.
Honda BF20+ inflatable boat
Bosmal
Niewiadów n126n.
GSX-R 750.
Honda BF20+ inflatable boat
Bosmal
Właśnie jestem.
Tylko dlaczego zawsze trafiam na deszcz i wypizd
Tylko dlaczego zawsze trafiam na deszcz i wypizd

Jonasz jesteś? 

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Rumunia też planuje na wyjazd w tym roku może macie jakieś trasy fajne na GPS oczywiście off road.
Samurai SJ410
Toyota Hilux
Toyota Hilux
pewnie, że mamy
A może ktoś się wybiera w czerwcu lub lipcu chętnie bym się dołączył do kogoś bo samemu troszkę nudnawo może być.
Planuje jechać z rodziną (żona i syn) wiec nie jakieś ciężki off tylko bardziej turystycznie.
Planuje jechać z rodziną (żona i syn) wiec nie jakieś ciężki off tylko bardziej turystycznie.
a byłbyś skłonny coś udostępnić
Samurai SJ410
Toyota Hilux
Toyota Hilux
Poproś Berta i z nim się zabierz , wrażenia będą gwarantowane. Ile lat syn ?
Myślę, że Wasz wspólny wyjazd to byłby hit. Relacja live sprzedałaby się na pniupiotrck pisze: ↑pn maja 06, 2019 8:30 pmPoproś Berta i z nim się zabierz , wrażenia będą gwarantowane. Ile lat syn ?

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
nie, ale coś Ci poradzę, kup sobie kilka papierowych map gór Rumunii i wędruj z nimi własnym pomysłem
wiesz ale ja biorę co najmniej tysiąc za dzień
Bert słabo śpiewa

Piszę biznesplan. Tysiak dla Piotrusia też uwzględnię

tel. 504126172
tel. 504126172
Wiem wiem GPS modny i fajny ale papierowa mapa to papierowa zawsze jak gdziekolwiek jadę nawet po czarnym to mapa papierowa musi być.
syn ma 5 lat ale bardziej to bałbym się o żone
Byłem kilka lat temu na Bałkanach motorem też po bezdrożach ekipa zebrana z forum na szybko było zaj....
Dwa lata temu byliśmy pierwszy raz autem, jechaliśmy sami też było fajnie tylko nocowaliśmy na kempingach czasami udało się znaleźć fajne towarzystwo na jakieś pogaduchy wieczorem ale w terenie może być ciężko. Jednak w kilku raźniej i w razie kłopotów też można liczyć na jakąś pomoc.
Samurai SJ410
Toyota Hilux
Toyota Hilux
syn ma 5 lat ale bardziej to bałbym się o żone
[/quote]
o żonę?
on... to co najmniej 5 tysi i to euro za dzień
off road nie do końca jej klimaty jednak jak zaproponowałem ze pojadę motorem to odrazu chce jechać ze mną
Samurai SJ410
Toyota Hilux
Toyota Hilux
ale, że niby co?? czyżby któryś z nas był marudą lub itp.
Kolega Bert może nie za daleko ale okazji poznać nie było
Samurai SJ410
Toyota Hilux
Toyota Hilux
Ja o specyficznej męskiej relacji między Bertem a Piotrusiem.

tel. 504126172
tel. 504126172
ponosi Ciebie jakaś niezdrowa fascynacja, fantazja pcha na manowce...
serio nie możecie swoich życiowych problemów załatwiać na swój rachunek w swoim kąciku?

No chyba, że wiesz coś czego ja nie wiem, może Piotruś Ci się z swoich marzeń zwierzał?
Skoro jesteście na takim etapie, spróbuj mu wytłumaczyć, że nic z tego.
Opcja: "oba samce" mnie nigdy nie interesowała, ba wzbudza nawet pewne obrzydzenie na myśl sama.
Nichże z Twoja pomocą chłopak znajdzie inny obiekt westchnień... o... może Ty?

Dzejradek wydrapał by oczy
Ps. Skasztanimy Ci temat , tak jak Ty kasztanisz innym .
Ps. Skasztanimy Ci temat , tak jak Ty kasztanisz innym .

Ależ ja miałem na myśli jeno Waszą forumową relację i niemal codzienną wymianę uprzejmości. A co tam Ty sam sobie dopowiedziałeś to Freud badałbert pisze: ↑wt maja 07, 2019 9:12 amponosi Ciebie jakaś niezdrowa fascynacja, fantazja pcha na manowce...
serio nie możecie swoich życiowych problemów załatwiać na swój rachunek w swoim kąciku?
![]()
No chyba, że wiesz coś czego ja nie wiem, może Piotruś Ci się z swoich marzeń zwierzał?
Skoro jesteście na takim etapie, spróbuj mu wytłumaczyć, że nic z tego.
Opcja: "oba samce" mnie nigdy nie interesowała, ba wzbudza nawet pewne obrzydzenie na myśl sama.
Nichże z Twoja pomocą chłopak znajdzie inny obiekt westchnień... o... może Ty?
![]()

tel. 504126172
tel. 504126172
przecenisz się...
znów