5 aut jedzie tam w ten weekend, przy wiekszej grupie placisz niecale 100$ i masz wjazd z przewodnikiem. Zabieraja Cie swoimi busami z dowolnego miejsca miedzy Kijowem a Prypeciem.
Moderator: Misiek Bielsko
Nie ma czegos takiego jak nocowanie w strefieWojtek-P pisze:To trochę późno znalazłem topic![]()
W ten weekend... dzisiaj jest niedziela, więc rozumiem, że już tam są?
Nie orientujesz się czy grupy zostają tam na noc? Czy to jest wycieczka na 2 godzinki?
Gdzieś z neta chłopaki się wybierają w styczniu i chyba będą nocować, czyli ze dwa dni w strefie. Coś takiego by mnie interesowało
To prawda, podrzucałem to jako ciekawostkę:Discotheque pisze: Jedno co warto zobaczyc nawet z dala to oko moskwy, gigantyczna 135 metrowa antena do teraz scisle tajna i chroniona przez wojsko. Jest niedaleko zony i istnieje hipoteza iz elektrownia w Czernobylu powstala po to by zasilac gigantyczne systemy radiowe.
Dzięki za infoDiscotheque pisze:(...)Wojtek-P pisze:(...)
Jestem w trakcie wyrabiania nowego paszportu.Discotheque pisze:Dobra kto jest chetny na wyjazd za okolo 2 tygodnie? Aktualny wyjazd nie wypalil bo sie ekipa rozsypala. Gdyby ktos byl z Lodzi i moglby zabrac jedna pasazerke to wogole bylby miod.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości