Gruzja
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Gruzja
jedyny problem, który może wystąpić, to zamknięty most
wtedy idziesz do najbliższego domu i pytasz (rosyjski, albo gruziński przydatny) albo czekasz a ż pogranicznicy będa jechać (2 razy dziennie) i otworzą
wtedy idziesz do najbliższego domu i pytasz (rosyjski, albo gruziński przydatny) albo czekasz a ż pogranicznicy będa jechać (2 razy dziennie) i otworzą

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Jeżeli będziesz w Uszguli, odbij na lodowiec w kierunku Schary. Fajna traska widokowo 

Grunthor
-
Opracowuje plan właśnie ale już widzę że mi czasu zabraknieGrunthor pisze:Jeżeli będziesz w Uszguli, odbij na lodowiec w kierunku Schary. Fajna traska widokowo

Pajero 92 2,5 TD 

Ostatnim wyjazdem do Gruzji i Armenii byłem 31 dni, minus 7 dni na dojazd i powrót. Zrobiłem wtedy 11 tyś km, wracając już w Batumi żona powiedziała że za pięć lat znowu tam wrócimy 

Grunthor
-
Czemu za 5 ?Grunthor pisze:Ostatnim wyjazdem do Gruzji i Armenii byłem 31 dni, minus 7 dni na dojazd i powrót. Zrobiłem wtedy 11 tyś km, wracając już w Batumi żona powiedziała że za pięć lat znowu tam wrócimy
Pajero 92 2,5 TD 

Inne kierunki też są interesujące, a w Gruzji byłem już 3 razy. Poza tym dawkowanie przyjemności lepiej smakuje 

Grunthor
-
Grunthor pisze:Inne kierunki też są interesujące, a w Gruzji byłem już 3 razy. Poza tym dawkowanie przyjemności lepiej smakuje

Pajero 92 2,5 TD 

-
ktos byl nad ta woda? chodzi mi o ewentualny nocleg w tych okolicach
https://www.google.pl/maps/place/Turcja ... d42a625f2a
https://www.google.pl/maps/place/Turcja ... d42a625f2a
Pajero 92 2,5 TD