Macedonia - atrakcje
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Macedonia - atrakcje
cieciu - ja jestem taki stary, ze za moich czasow nie bylo przedszkoli.
po prostu ci zazdroszcze.
> chcesz- ponawijać o tym ?
a masz kozetke?
po prostu ci zazdroszcze.
> chcesz- ponawijać o tym ?
a masz kozetke?
kozetkę mam
ale
wpadła do gnojoka - powinno być ci wygodnie
ale
wpadła do gnojoka - powinno być ci wygodnie
gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
ej. gnojorze
nie zaśmiecajcie bałkanów
nie zaśmiecajcie bałkanów

dziecino - ale pchel na kozetce nie masz - odpada.
Jest cwoku jeszcze inny, normalny świat, gdzie człek idzie do biura i leci zaraz potem do Egiptu np.mazeno pisze:jesli chcecie fajnie spedzic czas to musicie se znalezc wlasne sciezki, a nie dymac za jakas komercha.
wtedy jest dopiero tanio i uczciwie - zwlaszcza, ze komercha zniszczy te kraje.
A wszystko to przez złodzieja Napoleona...
Się te boćki nalatają... Elwood
> normalny świat, gdzie człek idzie do biura
dla mnie to nie jest normalny swiat.
jakby napoleon nie rozkradl - rozkradli by angole. a jak nie angole to lokalni zlodzieje - a wtedy bys gowno zobaczyl w jakichs muzeach.
dla mnie to nie jest normalny swiat.
jakby napoleon nie rozkradl - rozkradli by angole. a jak nie angole to lokalni zlodzieje - a wtedy bys gowno zobaczyl w jakichs muzeach.
Człowieku jaki spam, jaka reklamamazeno pisze:spam jest nieuczciwy.
3 posty i od razu ewidentna reklama.
a ty, dzieciaku, wydupcaj do piaskownicy. tylko pania przedszkolanke popros, zeby cie za raczke zaprowadzila.

Podróżuję po różnych krajach i często spotykam ciekawych ludzi, na których daje namiar. Często sam korzystam z takich od innych. Dałem wam link do faceta który jest najtańszy w Ochrydzie. Zawsze można skorzystać z rodziny która opanowała całe miasto (restauracje, handel perłami, wożenia łodziami po jeziorze)- oni mają cenyyyyyy
Nie chcesz nie korzystaj...
Pozdrawiam M
Ps masz bajeczny język i pisownię...

... a w przyszłości musi być UAZ
MIKI, mazeniakiem się nie wzruszaj.
On już tak ma. Nawet, jak nie ma, to ma. Taki ortodoks, ale idzie z nim wytrzymać.
Wszędzie wietrzy komerchę...
A do biura też chodzi, chociaż mówi, że nie chodzi. No i tv oczywista nie ogląda, stąd światowy nie jest.
Poza tym nie dokończył terapii w zasadzie i będzie jeszcze jakiś czas męczył. Potem mu przejdzie, a jak nie przejdzie, to minie.
P.S.
Mazeniak, knurze... Za trzy tygodnie się wykąp porządnie, bo jadę przez Bochnię.
Aaaa... i napal w piecu k...
On już tak ma. Nawet, jak nie ma, to ma. Taki ortodoks, ale idzie z nim wytrzymać.
Wszędzie wietrzy komerchę...
A do biura też chodzi, chociaż mówi, że nie chodzi. No i tv oczywista nie ogląda, stąd światowy nie jest.
Poza tym nie dokończył terapii w zasadzie i będzie jeszcze jakiś czas męczył. Potem mu przejdzie, a jak nie przejdzie, to minie.
P.S.
Mazeniak, knurze... Za trzy tygodnie się wykąp porządnie, bo jadę przez Bochnię.
Aaaa... i napal w piecu k...
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:54 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
No, już lepiej!
Zaintrygowałeś mnie tymi pchłami, tresowanymi znaczy.
A jużem nie grubas, schudłem 12kg. Tera przytyty deczko jeno.
Kurczaków tuczonych nie jadam, tylko kalafiory, bo mają ujemny wskaźnik energetyczny. Poza tym je lubię, te kalafiory, jadać.
A w ohle, to jesień ma się ku końcowi. Wcześnie w tym roku zawita zima, podpowiada mi kawka na parapecie.
Jej wierzę.
Zaintrygowałeś mnie tymi pchłami, tresowanymi znaczy.
A jużem nie grubas, schudłem 12kg. Tera przytyty deczko jeno.
Kurczaków tuczonych nie jadam, tylko kalafiory, bo mają ujemny wskaźnik energetyczny. Poza tym je lubię, te kalafiory, jadać.
A w ohle, to jesień ma się ku końcowi. Wcześnie w tym roku zawita zima, podpowiada mi kawka na parapecie.
Jej wierzę.
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:54 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
Chopie, zielono, to Ty masz w głowie.
Brzoza przed moim oknem żółta.
idzie na piękne szkwały, niebawem sztormy. Przejrzystość powietrza znakomita i nawet kolory upadającej jesieni odnosza na duchu. A skoro mnie, to coś w tym musi być, bom znam jeno kilka.
Co to jest? A to jest progres cwoku drogi. Walka z przestrzenią. A nie promil ino ponad 10%.
A co tematu głównego. To mam nadzieję przekonać się, jak Macedonia się zimie opiera bądź nie.
Jak wyjdzie po drodze, to wyjdzie i powiem.
Brzoza przed moim oknem żółta.
idzie na piękne szkwały, niebawem sztormy. Przejrzystość powietrza znakomita i nawet kolory upadającej jesieni odnosza na duchu. A skoro mnie, to coś w tym musi być, bom znam jeno kilka.
Co to jest? A to jest progres cwoku drogi. Walka z przestrzenią. A nie promil ino ponad 10%.
A co tematu głównego. To mam nadzieję przekonać się, jak Macedonia się zimie opiera bądź nie.
Jak wyjdzie po drodze, to wyjdzie i powiem.
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:55 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
Leje to w Rumunii i od czasu do czasu u nas.
Wczoraj lało przez chwilę.
A brzozy ło takie u nas:
https://picasaweb.google.com/HJ61Bluesm ... 5360542658
i na kolejnej focie również...
Wczoraj lało przez chwilę.
A brzozy ło takie u nas:
https://picasaweb.google.com/HJ61Bluesm ... 5360542658
i na kolejnej focie również...
.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 7:55 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.
Raniłeś mnie podle... Podnieść się nie mogę.
Pewnie znowy przytytym się stałem.
Ach Ty... przez małe "te"...
No dobra, kombinuj zwolnienie lekarskie (albo co) i w rewanżu biere Ciebie (za wizy i żarcie swoje płacisz sam) w te moje aktualne pizdu.
Pewnie znowy przytytym się stałem.
Ach Ty... przez małe "te"...
No dobra, kombinuj zwolnienie lekarskie (albo co) i w rewanżu biere Ciebie (za wizy i żarcie swoje płacisz sam) w te moje aktualne pizdu.
nie moge.
bo wyznam ci szczerze: boje sie.
nie ciebie - ino samej podrozy.
bo wyznam ci szczerze: boje sie.
nie ciebie - ino samej podrozy.
Ryzyko nie w celu.
Zima idzie, obszar 1000-3000npm i zero info, ale to rajcuje najbardziej.
Z Tobą na pewno będzie tanio...
Zima idzie, obszar 1000-3000npm i zero info, ale to rajcuje najbardziej.
Z Tobą na pewno będzie tanio...

Te.. no fajnie. Jedziecie, wroccie calo i zdrowo. Napiszcie zajebista relacje, ale umawiajcie sie na pw jesli mozna prosic.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...