Moderator: Misiek Bielsko
W Albanii też niektóre drogi były niby tylko dla 4x4 a jeździliśmy tam osobówkami. Oczywiście trzeba było ostrożniej, wolniej, ale dało się.h0MER pisze:przy pętli swaneckiej czasami bywają niespodzianki jak porwie drogę ale w sierpniu nie powinno byc juz tego problemu.
a do omalo to dojedzie kazdy 4x4. moze nawet i suvem bym się pokusił bo nie pamietam specjalnych utrudnien - tyle ze jezdze patrolem wiec moze dlatego ich nie pamietam.
... tak własnie mi to wygląda, że miejsca takie jak Omalo to będzie najciekawsza część wyjazduh0MER pisze:gdyby nie omalo to gruzja by mnie nie urzekła![]()
Wątek założył bancik, pytanie to chyba do niego, ale co tam, grzeczny to ja byłem, więc od końca: osobiście wybieram się ze swoimi dzieciakami ( żonie wystarcza, że my znosimy spartańskie warunkiandpatrol pisze:Witam. Ktorego lipca chcesz wyjechac dokladnie i na jak dlugo ,planuje sobie wakacje wiec wymaga to sprecyzowanych terminow.Jezeli mozesz powiedz mi jak widzisz ewentualne noclegi i czy jest mozliwy wyjazd rodzinny.
Na pewno jakiś kamień się znajdzierolek_gr pisze:Pod którym kamieniem?
Dokąd przyszły?
W przyszłym tygodniu robię desant na ambasabęw Warszawie to dam znać
Oczywiścierolek_gr pisze:Często teraz będę bywał teraz w Rzeszowie może uda się spotkać?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość