P.S. Jak pisał wyżej Broda , pomiędzy godzinami 10-16 drogowcy pracują , więc mogą być utrudnienia w przejeździe.
Moderator: Misiek Bielsko
brodafidela pisze:W tej kwestii problem Albanii polega na tym, że jest ona pełna Albańczyków.VooDoo29 pisze:Heh... Chodziło mi raczej, czy nie ma jakiś znanych, naprzykrzających się tubylców w Theth, bądź innych popularnych miejscach? Pytam ot tak, profilaktycznie.
Na szczęście zdecydowana większość z nich jest nieznana.
Powinieneś udźwignąć...
pozostałości jeszcze troszkę przebijająblublu1 pisze:[...] nie ma już słynnego sushi baru (napis ktoś zamalował)
[...]
Damian pisze:VooDoo29 pisze:Heh... Chodziło mi raczej, czy nie ma jakiś znanych, naprzykrzających się tubylców w Theth, bądź innych popularnych miejscach? Pytam ot tak, profilaktycznie.
Tak. Jest taki w Theth tubylec. Francesco.
Braciszek - nas zaczepił koło tego nowego mostu betonowego . Fakt, dziwny troszke gość jest z zachowania....selim pisze:Damian pisze:VooDoo29 pisze:Heh... Chodziło mi raczej, czy nie ma jakiś znanych, naprzykrzających się tubylców w Theth, bądź innych popularnych miejscach? Pytam ot tak, profilaktycznie.
Tak. Jest taki w Theth tubylec. Francesco.
brat,to wyhooj jest jeszcze większy
Co to za plaża z fotek nr 38-42 ?Wrzos pisze:Jak kolega powyżej pisze, mijamy Teth i jedziemy mając rzekę po lewej, tyle że jedziemy jakieś 5-6km, ze 30 minut mi to chyba zajęło, łączkę zobaczymy nisko w dole. Potem droga też pójdzie w dół o i na takiej jakby serpentynie, przez niby mostek obijamy w boczną drogę w lewo i dojeżdżamy do super biwaku. Piszę dokładnie bo słyszałem i gadałem z ludziskami ze łatwo zjazd przegapić a sam go szukając mocno zastanwiałem się czy jadę w dobrym kierunku.
polana biwkowa jest na fotce, droga idzie lewą stroną wysoko górą.
https://plus.google.com/photos/10973304 ... 4361510279
dziękiWrzos pisze:Witam, plaża z fotki 38, 39 znajduje się niedaleko miejscowości Velipolje na północy Albani. Dokładniej przy miejscowości RRJOLI, na południe od Velipolje, kilka kilometrów. Trzeba jechać do tej przedziwnej miejscowości RRJoLLi i potem do końca wioską aż się skończy asfalt i potem po piachu ile się da. Pusto tam było i przyjemnie czasem przejechał jakoś lokalny terenowiec ale rzadko. Znalazłem na faktach satelitarnych to miejsce i tam wygląda na wielkie jezioro, dobrze że trafiłem tam w porze suchej, przynajmniej zabaczyłem najszerszą plaże w Albanii, szerszej nie udało mi się spotkać.
Oto i link do mapki: https://maps.google.pl/?ll=41.841048,19 ... 3&t=h&z=16
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości