na ten przykład czego ?suka blać pisze:dojsc w zyciu i posmakowac prawdziwego luxusu. nie dla ciebie, zalosny "kolego".
Oman
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Oman
dobra nie pier*. zabraklo argumętu to zmieniasz temat. sam zainteresowany pisze sfoje imie z malej litery. a wiesz czemu? bo jest tylko jeden Lechu ktory zaskuguje na wielka litere. I to dzieki Niemu kolega lech. uzyskal mozliwosc pozyskania majatku i podwyzszenia swojej pozycji spolecznej. ale takie polaki robaki jak ty w zyciu tego nie zrozómiom. dlatego koncze juz dyskusje z toba. idz konserwowac szrota bo zimie idzie.piotrck pisze:teeee .........Lech się pisze z dużej litery , nie zapominaj sięsuka blać pisze:lechu juz napisal czego. ale powtorze dla takich jak ty. w skrocie: BOGACTWA.
tak nieśmiało ................Tony Halik , Arkady Fiedler , Kapuściński , Pałkiewicz ............niestety nie znam statusu majątkowego tych Panówlech. pisze:
Wykaż, ilu z tych polskich włóczęgów i przepier..laczy życia do czegoś doszło.
.
Ponownie popisujesz się brakiem zrozumienia pojęć. Nie rób tego kolego.
Przedstawieni powyżej panowie podróżnicy nie wyjeżdżali z Polski taborem cygańskim, nie kundlili się przed śmieciem na drągu w czapce. Docierali droga morską, kolejową bądź lotniczą do celu i tam na swój sposób - na kołach rzecz jasna opisywali świat. Chwała im za to.
Dzisiejszy Cejrowski jest człekiem majętnym, z poukładanym życiem- na swój sposób rzecz jasna. I co? Wywiesza sterty baniaków na dachu na śmietniku i ogłuszony wyciem starych MT-ków kolebie się tygodniami z Polski do celu? Nie. Jest inteligentnym człowiekiem, rozumiejący pojęcie celu i środków do niego prowadzących.
Przedstawieni powyżej panowie podróżnicy nie wyjeżdżali z Polski taborem cygańskim, nie kundlili się przed śmieciem na drągu w czapce. Docierali droga morską, kolejową bądź lotniczą do celu i tam na swój sposób - na kołach rzecz jasna opisywali świat. Chwała im za to.
Dzisiejszy Cejrowski jest człekiem majętnym, z poukładanym życiem- na swój sposób rzecz jasna. I co? Wywiesza sterty baniaków na dachu na śmietniku i ogłuszony wyciem starych MT-ków kolebie się tygodniami z Polski do celu? Nie. Jest inteligentnym człowiekiem, rozumiejący pojęcie celu i środków do niego prowadzących.
- tkocy20
Co to za pyskowanie sobie beze mnie?!
Bo to ja jadę w styczniu do Omanu i teraz muszę lecieć do kibla zobaczyć czy mam stalowe jaja ( jest szansa bo ojciec mówił, że mam zakuty łeb)
Nic, z tego. Wizja lokalna potwierdziła że mam zwykłe jaja w skórzanej torbie
. Zatem, zostaję przy planie samolotu i arabowozu. Nie lubię jechać bez swojego dziada ale rozsądek nie podpowiada mi innej opcji. Ale wierzę, że Homer dopnie swego czego mu życzę.
Z dwojga złego wolę opcję komercyjną bo z robienia sobie dobrze przy takich planach wyrosłem. Ale do Gruzji za rok jadę swoim autem bo opcja z wynajmem od Zury nie dała mi pełnej satysfakcji. A może to uwiąd starczy jest za to odpowiedzialny a nie Zura
?

Nic, z tego. Wizja lokalna potwierdziła że mam zwykłe jaja w skórzanej torbie

Z dwojga złego wolę opcję komercyjną bo z robienia sobie dobrze przy takich planach wyrosłem. Ale do Gruzji za rok jadę swoim autem bo opcja z wynajmem od Zury nie dała mi pełnej satysfakcji. A może to uwiąd starczy jest za to odpowiedzialny a nie Zura

z wiekiem rośnie ilość osób mogących jedynie pocałować mnie w ....
Dzięki Mirmil za info.
niebawem będę się we wszystko wczytywał.
Póki co zbieram zainteresowanych
PS. widzę że zrobił się niemały offtop z wątku. Szkoda bo merytoryka jest lepsza. Nie interesują mnie cudze poglądy na temat sposobu podróżowania więc proponuję kilku osobom z tej jałowej dyskusji do otwarcia swoich wątków w tych pokojach: http://www.forum4x4.pl/viewforum.php?f=5
niebawem będę się we wszystko wczytywał.
Póki co zbieram zainteresowanych

PS. widzę że zrobił się niemały offtop z wątku. Szkoda bo merytoryka jest lepsza. Nie interesują mnie cudze poglądy na temat sposobu podróżowania więc proponuję kilku osobom z tej jałowej dyskusji do otwarcia swoich wątków w tych pokojach: http://www.forum4x4.pl/viewforum.php?f=5
Marcin...skad Ty bierzesz takich mundrych teoretyków do pisania takich mundrości?;)))) ubaw mam jak czytam
_

piotr.m
http://www.masicz.pl
http://www.masicz.pl
Przepraszam hOMER, że jeszcze popsuję trochę temat ale rozbawiła i uświadomiła mi moje szczęście ta dyskusja starych lewaków z młodymi nadętymi myślącymi że są bogaci. 11 stycznia lecimy do 5 gwiazdkowego hotelu na płd zach Omanu i tam wynajętą LC200 będziemy robić wypady na pustynię.W podobny spasób zwiedzaliśmy kraje Ameryki, Afryki środkowej czy Indochiny. Własnymi wyprawówkami odwiedzaliśmy Rosję, Mongolię, zat Aqaba przez Syrię i Jordnię, Kurdystan i 3 razy Saharę z różnych kierunków, o wycieczkach po Europie nie zapominając. Mamy parę pucharków z imprez przeprawowych a do term i na narty jeździmy szybkim 4x4. Wszystko to realizujemy przy pomocy nowych aut z salonu tuningowanych odpowiednio do przeznaczenia. Nie przeszkadza nam to w posiadaniu domu ogrodu i lasu oraz apartamentów wakacyjnych w ciekawych rejonach kraju. W przeciwieństwie do poprzedników w temacie nie uważamy się za lepszych ale z naszego doświadczenia twierdzimy że nie ma form turystyki i sposobów na życie lepszych lub gorszych, wszystkie są fajne. Mam nadzieję że pogodziłam zakochanych w sobie pieniaczy i mam nadzieję że teraz gdy utworzą wspólny front to nie będzie to bardzo bolało
dożywotkę się za to dostaje ?..........a kto te bany rozdaje ?szwendała pisze:Nie będę wyjaśniała bo to ryzykowne. Jak mój stary wyjaśniał dlaczego nie lubi żydokomuny to dostał dożywotniego bana z forum a nawet wykasowano jego sprawozdania z wycieczek np na Ararat.
szwendała pisze:Nie będę wyjaśniała bo to ryzykowne. Jak mój stary wyjaśniał dlaczego nie lubi żydokomuny to dostał dożywotniego bana z forum a nawet wykasowano jego sprawozdania z wycieczek np na Ararat.
cienias ten twoj stary. ilez to ja razy dostalem dozywotniego bana, ciezko zliczyc

pierwsze z brzegu
"śmieci w smietniku, kzh na wakacjach
dziękuję za uwagę

"Ja tylko gwoli informacji, którą jestem winien co poniektórym osobom:
przed chwilą dostałem sms'a z bramki internetowej, że niestety kolega kzh nie przyjedzie w Bieszczady, ale wpadnie do mnie do domu, w bliżej nieokreślonej przyszłości...
Pewnie ma jakieś poważne zlecenia na naprawy, które chwilowo nie pozwalają mu stawać w obronie własnego honoru. Tak, zapewne taka jest własnie przyczyna... nie inna... bo w sumie w Bieszczady miałby bliżej...

pamieć już nie ta.....ale, jeszcze dobra
"śmieci w smietniku, kzh na wakacjach
dziękuję za uwagę

"Ja tylko gwoli informacji, którą jestem winien co poniektórym osobom:
przed chwilą dostałem sms'a z bramki internetowej, że niestety kolega kzh nie przyjedzie w Bieszczady, ale wpadnie do mnie do domu, w bliżej nieokreślonej przyszłości...
Pewnie ma jakieś poważne zlecenia na naprawy, które chwilowo nie pozwalają mu stawać w obronie własnego honoru. Tak, zapewne taka jest własnie przyczyna... nie inna... bo w sumie w Bieszczady miałby bliżej...

pamieć już nie ta.....ale, jeszcze dobra

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania